Tancovanie na svadbe

mimac
17. okt 2016

Ahojte, ako je to s tancovaním na svadbe s iným s svadobčanov keď váš partner nechce alebo nevie tancovať alebo je opitý? Má partnerka sedieť a netancovať i inými svadobčanmi, a tým nemyslím iba mužov ale aj s ženami?

dominika6
17. okt 2016

@mimac ked máš neschopného tanečníka tak si nájdi iného,ved na parkete sa tancuje krížom krážom s každým

mimac
autor
17. okt 2016

@dominika6 a čo keď on taký názor nemá?vraj sa nemá tancovať s inými, ale iba s tými z rodiny.

janinah
17. okt 2016

@mimac tak nech sa naučí tancovať alebo sa drží triezvy....nebudeš celý večer sedieť na zadku,svadba je veselá udalosť a ľudia sa zabávajú

dominika6
17. okt 2016

@mimac tak máš blbca priateľa..a do budúcna to bude už len horšie ak ti má robiť žiarlivostné scény..
však tam nejdeš tancovať sladáky

mimac
autor
17. okt 2016

@dominika6 presne to som mu povedala, iba hľadá dôvody ako ma znemožniť zato, že on nevie tancovať a sa to ani nechcel učiť..odľahlo mi.

zdena12345
17. okt 2016

tancovala by som si s hoci kým. ved na svadbe je to stejnak vsetko rodina 😉 ci uz chlapi alebo zeny alebo deti

mimla
17. okt 2016

https://www.tkst.sk/1333/od-8-marca-2016-sa-otv...

Tento už nestíha, ale môže si vyhladnuť iný kruz, alebo sa zaradiť do tohoto už bežiaceho kurzu 🙂 Na väčšine kurzov sa učí aj etiketa na parkete, ktorú tvoj miláčik potrebuje ako soľ.

stefi_k
17. okt 2016

Ten chlap ma ale riadne komplexy, spojené s žiarlivosťou fajn kombinácia k životu, ešte pre istotu sa ťa snaží citovo vydierať.

mimac
autor
17. okt 2016

@mimla dakujem krásne, ale ja som chodila ešte na základke na spoločenské tance a aj jeho brat, tak to nepotrebujeme, naučili by sme ho my. Tu nejde o nič iné len o to, či je proti etikete keď proste nevie tancovat, nechce alebo je opitý, či partnerka má ísť späť, či tam sama sedieť alebo tancovať s inými mužmi alebo ženami, teda s ostatnými svadobčanmi, či má nárok žiarliť, robiť neaké výstupy, dožadovať sa niečoho...atď. Podľa mňa všeobecne platí, že svadobčania môžu spolu tancovať a zabávať sa, pokiaľ sa netancujú slaďáky ako napísala dominika6 hore.

zdena12345
17. okt 2016

@mimac ale tu ide o to, aby tam chodil ten tvoj 😉
ja som tiez mala dva kurzy za sebou este zo strednej a s mojim som chodila este na jeden. chlap sa trosku zmeni v spolocnosti, chyti zakladne pohyby a aj mu stupne sebavedomie a ten posledny kurz s manzelom bol zamerany tak trosku aj na to, ze zena sa musi v tanci prisposobit muzovi a nechat ho viest. to sme predtym moc nerobili

dominika6
17. okt 2016

@mimac povedz mu jedno,,
,,bud budem tancovať s tebou alebo s iným,,iná možnosť nieje,vyber si..
niesme na kare kde sedíš za stolom a medituješ pri fľaške..ja sa idem zabávať,,

....dupni si teraz lebo potom budeš mať vo vzťahu dusno..

mimla
17. okt 2016

@mimac Presne to dožadovanie, tá uzurpácia partnerky len pre seba, nepochopenie funkcie spoločenského tanca, to potrebuje vidieť v rámci lekcie. Inak si bude myslieť, že si ty aj jeho brat vymýšľate. Tam mu totiž jasne vysvetlia, že nechať partnerku sedieť, ak je jasné, že chce tancovať je skrátka neslušné. A dokonca by mal pozývať do tanca aj ostatné ženy. Gentleman si všíma, ktoré dámy sa ešte nedostali na parket a slušne ich žiada o tanec.

bodka13
18. okt 2016

Poznám množstvo párov kde sa jeden z partnerov rád viac baví ako ten druhý.... My s manželom sme to isté- on si odtancuje,zabavi sa a priebežne oddychuje, ja oddychujem iba keď nehrá hudba, teda je prestávka a keď ten môj sedí tak sa bavím so všetkými ostatnými a k hádke kvôli tomuto ešte nikdy neprišlo či to bol ples svadba alebo diskotéka

lienka9
16. máj 2021

@mimac ved na svadbe mas povacsine rodinu alebo kamosov? Aj s tym ma problem? To je divne potom 😀