Svadva - mladomanželský a rodičovský tanec

ankaszorad
25. apr 2017

Ahojte dievčatá, za necelé dva týždne sa vvydávam. Stále nemám presne vybranú skladbu/ pieseň na mladomanzelsky a rodičovský tanec. Mladomanzelsky máme aj predstavu ale čo sa týka rodičovského tak nemám ani potuchy. Chcela som od kysuckého prameňa otecko môj mamka moja ale budeme to mať pri odprosovani a myslím, že bude hlupe keď to bude dva krát. Aké ste mali pesničky vy? Alebo máte nejaký nápad? Ďakujem 🙂

gladys_07
25. apr 2017

asi Ti lepsie poradia na mojasvadba.sk

rakahaka
25. apr 2017

Mladomanzelsky sme mali Lasku na 100let a rodicovsky co DJ pustil a to si fakt nepamatam. Sa mi zda ze Vydala mamicka.

ankaszorad
autor
25. apr 2017

@gladys_07 ďakujem, skúsim tam :*

ankaszorad
autor
25. apr 2017

@rakahaka ďakujem za tip 🙂

osky
25. apr 2017

ked sme prisli z kostola do saly,mali sme valcik na krasnom modrom Dunaji-uvitacie solo pre nas mladych

potom okolo polnoci bolo normalne Kolo s "kapesnikom" a a to zu nebolo len pre nas ale i pre rodicov a muzikanti hrali rozne ludovky,valciky ,polky acrdase na striedacku,take vesele piesne

potom nas odcepcili a vyprevadili piesnou uz som sa vydala

a ked sme sa vratili po prezleceni tak nam dali ty si voda co ma drzi nad vodou...

tak my sme mali 3 solovky 😀

ankaszorad
autor
25. apr 2017

@osky to je super 🙂 ja rozmyslam ako rozmýšľam ale ľudovku skúsim nájsť asi aj podľa textu, nech nieje nejaká smutná, už som z toho jelen

angela1989
25. apr 2017

My sme mali na mladomanželský Wicked game- Chris Isaak, obaja ten slaďák milujeme, takže voľba bola jasná aj keď text je o nevere 😀 A na rodičovský som vybrala Muši vam mamičko (sme východniari), pri nej mám vždy zimomriavky a maminu som s ňou aj riadne dojala 🙂

ankaszorad
autor
28. apr 2017

@angela1989 ja som tiež vychodniarka takže chápem 🙂 ale toto je parádny nápad 🙂 dakujem