Svadobný plánovač

sabriel9ka
4. sep 2020

Baby mali ste niektora svadobny planovac, vedeli by ste odporucit nejaky fajn a za rozumnu cenu (rozumej do 20€)? Dakujem

s_a
4. sep 2020

mala som excel a úplne mi to stačilo :D

cistykvietok
4. sep 2020

@s_a Nemala som nič a tiež mi to stačilo.😂

s_a
4. sep 2020

@cistykvietok tak ja som si to všetko riešila sama a je zas dobré mať prehľad, čo ešte treba vybaviť, kedy, za koľko,.. 🙂

makova333
4. sep 2020

ano mala som, volal sa zosit a stal asi 0,50 € 🙂

cistykvietok
4. sep 2020

@s_a My sme všetko riešili dvaja s manželom a nebol žiadny problém.😊A bohužiaľ, tie sumy mi ostali v pamäti navždy.🤣

mimca77
4. sep 2020

Mne dala kamoska taky v zlatom obale s napisom WEDDING PLANNER, su tam vselijake kategorie, jedlo, hudba a neviem co vsetko, ale nepouzila som ho. Mozem ti ho posunut za postovne, ked ho vyhrabem 🙂

tramtada31
4. sep 2020

@makova333 to je nejaký drahy. Môj stal tak 0,20centov
😀 tiež si myslim, že nepotrebuješ plánovač, postupne si do zositu zapisuj napady a tých 20eur mozes použiť na pozornosti pre deti hosti😊
@cistykvietok haha.. aj mne tie ceny zostali v hlave a doteraz sa mi pretacaju panenky😀

diaalex
4. sep 2020

@sabriel9ka mala som možnosť pozriet si ich viacero a všetky boli v niečom zlé 🙁 upustila som od neho 🙂

vilma7
4. sep 2020

Nemala, čo som chcela, to som si zabezpečila. Vydávam sa predsa len raz, nešetrila som na mne.

naattalie
4. sep 2020

@sabriel9ka mala som z pantha rei volal sa 12 mesiacov do svadby. Mila spomienka na to obdobie celkom sikovny. Cena bola nejakych 12 eur. Ale to bolo pred 3 rokmi. Neviem ci ho este maju

danka728
4. sep 2020

Ja som mala zošit a tiež mi stačil...je veľmi veľa fór o Tom,čo všetko vybaviť na svadbu,takže som na nič nezabudla. ...a všetko bolo super...tie plánovace mi prišli dosť preafektované 😂😂

evaachesa
4. sep 2020

@naattalie aj ja som ho mala a bol fajn 🙂 a aj pekna pamiatka ..raz si ho mozno popozeram s dcerou alebo nevestou 😁

naattalie
4. sep 2020

@evaachesa presne ja som ho vyplnovala vtedy s 5 rocnou dcerou tak to bolo pre nu ze wau zazitok ze je zainteresovana no druzicka na jednotku 😄

evaachesa
4. sep 2020

@naattalie juj to musela mat radost 🙂 ja som si odlozila aj par casopisov mojasvadba alebo ako sa to vola, o niekolko rokov vytiahnem a budeme sa mozno smiat, alebo kukat aka moda bola 😁 ja si rada prezeram take cennosti po case 😊

naattalie
4. sep 2020

@evaachesa dcera odvtedy rozprava ze sa nevie dockat ked budeme spolu vyplnat jej svadobnicek😂

lenicka777
5. sep 2020

Svadobný deň(ník) sa to volalo 🙂

evkamotka
5. sep 2020

Ja som mala excel, taky google sheet. S muzom sme si ho dali zdielat, pekne rozkategorizovali a mohli menit, prepisovat....

martinasz13
5. sep 2020

Ja som si cca mesiac dozadu kúpila Svadobný plánovač Ela a je to super vec aspoň na nič nezabudnem 😃 a stál cca 12€.

janetinka27
8. sep 2020

mala som malicky zapisnik, vsetko tam voslo🙂