Dobry den prajem vsetkym,
vie mi niekto poradit miesto na cisto len svadobny obrad niekde vonku v prirode, pripadne v arealy nejakeho kastiela/hradu, ktory by bol len pre cca 10 ludi? Moja predstava je mat svadobny obrad vonku a potom uz len take posedenie v restauracii cca 2 hodky(mimo miesta obradu kludne aj) ..velmi sa mi paci Banska Stiavnica napr. len neviem, ci by sa tam niekde dalo mat len obrad..Kludne mi sem dajte typy aj z inych miest ☺️ Dakujem ♥️
@athena27 dakujem krasne za tip, urcite pozriem aj tie Bojnice ☺️ nevies nahodou, keby chcem mat obrad napriklad na tej kalvarii, ako si zariadim vyzdobu a sedacky? Ci na koho sa s tymto obratit?
@foreveralone kastiel Záturčie (male ale krasne)
@sun_shine_2020 pozerala som, ale to je az pri Martine, takze nic, ale dakujem ☺️
Neviem veľmi poradiť ale chcem len podotknúť že podľa mňa na Kalvárii v Štiavnici vždy fúka 🙂 či je teplo či zima. Myslím že by to mohlo narušiť fotky alebo možno aj obrad. To len taký môj dotaz
@foreveralone fúha, to neviem možno svadobná agentúra by bola fajn, oni majú všetko pod palcom a všetko vybavia ja som tak svadbu mala a úplná topka, ale priplatiš si no máš bez starostí. A ako tu niekto podotkol na Kalvárii samozrejme často fúka, je to predsa len kopec. Ak by sa ti/vám páčila BŠ možno by pomohla aj pani matrikarka keby tam zavoláš a opýtaš sa na akých pekných miestach von zvyknú sobášiť 🙂
@athena27 dakujem za odpoved, skusim tam zavolat ☺️
@athena27 boli sme tam, ked bol horuci letny vecer, vtedy nefukalo a videla som svadobcanov, ako sa tam fotia a odvtedy to mam tak vyrite v pamati, ze ake krasne miesto, zapad slnka a tak, ale mas pravdu, ze na pocasie sa netreba spoliehat a este k tomu na kopci..
@foreveralone v BS mozes skusit svadobnu agenturu Tailored wedding - Hanka Kollarova a mozno by ti poradila aj pekne miesto, popripade za mna je krasny kastielny park v Antole a tam sa aj obrady robia bezne v kastieli … a co sa tyka kalvarie, byvame na Drienovej, tj. pod Kalvariou a podla mna u nas fuka furt, aspon 300 dni v roku 😁 ani dole v centre fukat nemusi a tu ano
@dzejsik uz som od toho napadu na kalvarii radsej upustila kvoli tomu vetru 😁 Velmi Ti dakujem za typ, ozvem sa tej pani ☺️
U nás v Kremnici v exteriéri Mestského hradu podľa všetkého robia obrady 🙂
https://www.kremnica.sk/uzavretie-manzelstva.html
A neviem či aj v Kremnickych baniach pri strede Európy, je tam kostol
V Banskej Štiavnici vám spravia obrad kdekoľvek budete chcieť aj na Kalvárii napríklad, za poplatok samozrejme. Odporúčam inak v Bojniciach hotel Belassi, majú krásu záhradu, ideálne pre menej ľudí, bola som tam na svadbe, krásne to vyzdobili, nevesta schádzala dole po schodoch k svadobnému oblúku, hrala hudba, také romantické. Majú tiež peknú reštauráciu na oslavu či posedenie. Len taký tip 🙂