Svadobný dar pre svokra

3. okt 2024

Ahojte vobec nevieme co dat svokrovi ktory sa ide zenit ako svadobny dar. Potrpi si na materiu takisto ako aj jeho buduca zena, su dost povrchni aj zazobani, vsetko maju..clovek nevie co im dat a vyse 60 rocnym ludom peniaze do obalky dat nemozme..nejaky napad niekto prosim?

danyelia
3. okt 2024

Ahoj, prečo im nemôžte dať peniaze do obálky? Nechápem...Práveže to sa hodí, nie kupovať nejakú blbosť. Dnes dáva peniaze asi každý a nech si kúpia, čo chcú - svadobnú cestu, novú práčku, hocičo...

autor
3. okt 2024

@danyelia ale oni maju ozaj vsetko..x nehnutelnosti, cestuju stale po svete, naozaj nepotrebuju novu pracku ani svadobnu cestu :D prave preto je to tazke ze co

cacianka
3. okt 2024

Nejaký pekný minerál, taký rez na stojane

prasiatko30
3. okt 2024

Obraz nejakeho kotizovaneho umelca? Svadobnu cestu do nejakeho super hotelu do nejakej destinacie kde mozno este neboli spojene s ochutnavkou vin - mozno do nejakej talianskej/francuzskej/spanielskej vinarenskej oblasti?

danyelia
3. okt 2024

...tak keď majú všetko, netráp sa 😁 Ja by som dala kyticu kvetov, fľašu koňaku a peniaze, aspoň zo slušnosti a viac neriešila. Ja viem, že ľudia chcú dávať originálne dary, no asi ich nepoteší zoskok padákom či splavovanie divokej rieky 😄

madeincssr
3. okt 2024

Dat si poradit v dobrom obchode s umenim / predajnej galerii vo vacsom meste.

adrianap83
3. okt 2024

Riešime podobné nastavenie a pozerám po nete tiffany lampy - mrkni na to, či by sa im to nepozdávalo.

tyrkysova_lentilka
3. okt 2024

Umenie, napr tematickú sochu alebo obľúbený alkohol dobrý ročník alebo zážitkový darček ... Ty ich poznáš, vieš lepšie k čomu majú bližšie a čo ich môže potešiť

kavasmliekom
3. okt 2024

A čo tak nič? Keď vsrtko majú, ani si nevšimnúť že im jeden dar chyba 🤣

simona20201309
3. okt 2024

60tnici si robia normálnu svadbu? 🫣🤭
Ako bolo spomenuté... kvety a kvalitnú fľašu. Tak sa dava v tejto spoločnosti. Ako to ty voláš,,zazobani" si nedávajú ani welnes pobyty, ani 100e do obalky, ani novú pracku.... oni nepotrebujú dary. Oni sa budú len chcieť ukázať akú majú kapelu, aký majú program, aké budú mať chody a spoločnosť. Tu vašu obálku by len založili. Skôr ten alkohol, ktorý možno aj tak len posunu pri najbližšej príležitosti.
Úplne stačí!

bolarazjedna
3. okt 2024

Prečo sa ich neopýtate, čo by ich potešilo? Ja by som ináč kľudne nechala na manžela, nech kúpi resp. vymyslí niečo.
Ja by som šla do nejakého zážitku, napr skok z lietadla alebo ak všetko majú aj cestujú vela, tak možno zreby? Niekoho to poteší, niekto to považuje za blbosť.

simona20201309
3. okt 2024

@tyrkysova_lentilka tematicku sochu? Len to nie 🥺
U nás by akýkoľvek doplnok do domácnosti letel

simona20201309
3. okt 2024

@adrianap83 bože ako môžte darovať niečo tak špecifické co je výhradne otázka vkusu?
Toto by som neodporucala ani náhodou.

domiklik
3. okt 2024

Kurz varenia pre gurmánov a degustaciou vina

mira0611
3. okt 2024

Ahoj, wellness vikend? Nejaky romanticky pobyt?

adrianap83
3. okt 2024

@simona20201309 Panebože, veď Ty ani nemusíš! Nerozumiem načo odpisuješ. Je to nápad pre autorku, pre ľudí, ktorí ocenia matériu - ak si čítala. Možno im alkohol (Tvoj nápad )nič nehovorí- predstav si to, ale sú ľudia, ktorí ho nemôžu, nemusia- aj v ich vekovej kategórii.

muchotrafka298
Včera o 05:03

Hlavne nekupuj ziadne umenie /sochy,obrazy,umelecke predmety/, ked nevies aky ma k tomu dotycny vztah. Aky mate spolu vztah? Ja by som im dala peniaze alebo kurz varenia.
Preco nemozes dat peniaze? Nech si kupia co chcu, predpokladam, ze sa nejedna o sumu niekolko tisic, co im budete davat. Radsej peniaze ako hlupost, ktoru nevyuziju a vyhodia, len aby bol dar.