Svadobný dar pre brata

devilka1
26. jan 2024

Ahojte, brat sa mi žení a chcela by som nejakú inšpiráciu na dar. Jasné že prvoradé su peniaze aby si kúpili čo im treba ale chcela by som im darovať niečo aby mali aj odomňa na pamiatku tak hľadám inšpiráciu. Ďakujem

gladys_07
26. jan 2024

Mne napadla nejaka vaza, obraz, soska, ALE nechaj vybrat svagrinu 😉 alebo poukaz ze im das namalovat svadobnu fotku?

bolarazjedna
26. jan 2024

My sme dostali do daru kvalitné osušky vyšívané s dátumom a meno v tvare Mr. /Mrs. Priezvisko. Nám sa veľmi páčia a nie sú zapadnúť prachom, používame ich stále ☺️
Ak teda chceš len nejakú drobnosť k peniazom.

uriva
26. jan 2024

My sme sa tiež opýtali, lebo sme dostali od brata veľký nerezový pekáč, že tam upečiem aj hus/morku. Akože, je super, ale zas len fakt na veľké množstvo vecí, upiecť štyri kuracie stehná je zbytočné zamazanie. A preto sme sa pýtali a chceli tlakový hrniec. Ja by som sa opýtala, nech to len zbytočne nestojí v kúte - viď náš pekáč. Používam ho max 2x ročne a hus/morku v ňom som teda nikdy nepiekla :D
Osobne obrazy/sošky/vázy - trafiť sa so vkusu je ťažké. Aj to mám darom (zrovna tiež od brata) jednu sklenenú misu českej luxusnej značky, drahá bola, krásna je - ale vytiahni ju pri malých deťoch :D :D :D
A osušky som tiež dostala a nepoužívam, nepáčia sa mi a je to nekvalitný materiál, po roku šli do garáže na špinavé práce, lebo z nich zostala len taká "chupa" vyťahaná.
Skôr možno nejaký mixér, set tanierov/pohárov/príborov (inak set príborov som dostala na svadbu a je super), niečo do domácnosti - ale, zasa, bez vedomosti o tom, čo chcú alebo preferujú, by som to neriešila. Prípadne by som došla za budúcimi manželmi, že chcem vám kúpiť tieto tri veci, jednu si vyberte - ak by nevedeli povedať alebo že len peniaze. Že chceš, aby mali pamiatku.

pusinka12221
26. jan 2024

@devilka1 my sme dostali puzzle s našimi fotkami 🙂 a keramiku 🙂

martul
26. jan 2024

@devilka1 daj ich namaľovať a zaramovať. Ja som tak dávnejšie poslala jednej babe fotku mňa, muža, len takú z mobilu a ona to spojila do jedného obrazu.

cimage
26. jan 2024

Radsej sa opytaj, lebo tebe by to urobilo radost, ale brachovym to zapadne prachom niekde v kute. Ja by som nechcela ziadne sosky a obrazy, to si poriesim sama podla mojho vkusu. Ja som tiez dala kamaratke na svadbe vysivane uteraky a potesilo ich to. Dokonca ich pouzivaju, alebo ich vytiahla len kvoli mne, ale to si asi nepamata 10r dozadu, ze su od nas 😁. Ja som za prakticky dar, radsej jeden hrniec ako pracholapac.

stanulienkat
26. jan 2024

@gladys_07 u mňa by všetky tieto veci skončili v koši, to sa dávalo tak pred 50 rokmi.

Autorka, popýtaj sa brata čo by sa mu páčilo a čo by mu vyhovovalo. V dnešnej dobe ľudia už majú naozaj všetko čo chcú a potrebujú, aby si nekúpila zbytočnú hlúposť.
@devilka1

gladys_07
26. jan 2024

@stanulienkat ty doma nemas ani jednu vazu? Ani obraz?

lucka2019
26. jan 2024

@devilka1 sprav mu album s jeho fotkami od narodenia plus fotky predkov, babky dedkovia, rodicia.... atd

stanulienkat
26. jan 2024

@gladys_07 vazy mam-ciste, priehladne. Ziadne pokreslene gycoviny. Vytahujem len ked su kvety. Obraz nemam. Tomu by som sa nebranila, ale neexistuje, aby som si zavesila nieco mimo mojho vkusu a vyberu.

gladys_07
26. jan 2024

@stanulienkat tak si este raz precitaj co som napisala, potom urazaj

stanulienkat
26. jan 2024

@gladys_07 sorry, zle som precitala. A kde vidis urazanie?

banalu
26. jan 2024

Uprimne, "dobre mienene" spomienkove darceky u nas skoncili v kosi. Okrem jedneho tieto kute srdcia. Dostali sme ich so slovami: nech drzite pokope ako tieto srdcia.
Ale pre niekoho aj toto by mohol byt gyc 🤷‍♀️

danica2711
26. jan 2024

my sme od môjho brata dostali psa - šteňa bernardína, ja som vždy milovala bernardínov a brat povedal, keď sa vydáš za správneho chlapa, dostaneš ho ako svadobný dar

cimage
27. jan 2024

@danica2711 to je super 😉

danica2711
27. jan 2024

@cimage díky, aj môj brat je super