Svadobné šaty s odkrytými plecami v kostole

leknolina
31. júl 2021

Ahojte, chcela by som pocut vas nazor.ide o to, ze budeme mat svadbu v kostole, nie preto, ze to je trend, ale preto ze pana boha milujem a ctim si miesto bozieho stanku. Preto sa chcem opytat, ci môžem mat saty, ktoré maju odkryte plecia. Ja si skor myslim ze nie. Saty su jednoduché a tak rozmyslam nad prekrytim pliec. Ďakujem

ofzuza
31. júl 2021

Neviem ti povedat co sa tyka kostola (asi skor da nehodia), ale nesedia ti - robia sa ti tam nepekne zahyby

pribinak
31. júl 2021

Nemala by si mat hole plecia

leknolina
autor
31. júl 2021

@ofzuza ďakujem pekne za odpoved, oni su len vyskúšané, su mi aj dost dlhe.. a tie zahyby su mozno aj preto lebo mam vacsie ruky

hettinka
31. júl 2021

@leknolina súhlasím s ofzuza, nesedia ti vôbec, riesila by som iné šaty, iný strih. Ak máš “väčšie ruky”, tak nejaký krátky voľnejší rukáv radšej a primeraný výstrih. Vyzeráš v tom ako zápasník v tielku.

mamamasama
31. júl 2021

vydavala som sa v lete, mala som korzet, ale aj napriek tomu, ze bolo horuco, v kostole som mala ramena prekryte

sasesoe
31. júl 2021

@leknolina zvaz bolerko al pelerinku ci nejaky kratky vrsok, popytaj sa v salone, isto budu mat nieco v ponuke

graft
31. júl 2021

@leknolina ahoj, mala by si mat prekryte plecia, ale myslim,ze postaci bolerko jemne...

leknolina
autor
31. júl 2021

@leknolina saty su len odskúšané

anett90
31. júl 2021

@leknolina neuraz sa, nemyslím to v zlom,ale tento typ šiat nie je pre tvoju postavu

guliver19
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
chrumka120
31. júl 2021

Nemáš zlu postavu, tieto škaredé šaty by nezachránila ani topmodelka keby si ich obliekla

cecilia29
31. júl 2021

Take šaty nie. Teda ten štýl vrchu nie. Ani do kostola ani všeobecne. Držím n prsty pri výbere tých správnych šiat. Keď ich budeš mať na sebe budeš vedieť že sú tie pravé 🙂

mamamasama
31. júl 2021

@leknolina urcite by som este skusala, kym nenajdes tie prave...,tiez som chcela rybickovy strih, ale nemala som nan odvahu... ty mas aspon peknu siluetu... 🙂

leknolina
autor
31. júl 2021

@mamamasama najhoršie na tom je, ze ja naozaj nemam vkus. Nepáčia sa mi saty s kruhom, ani také ktore su ako záclona. Paci sa mi nieco saténové.. necham si poradiť, pojdem do salona

taskataska
31. júl 2021

odhalene ramena by si mat nemala
a skus pozriet ine saty, iny strih, tieto ti nesedia a nelichotia

simonkazga
31. júl 2021

@leknolina nemusis mat cipkovane saty, ale tieto su naozaj hrozne. A co sa pliec tyka, nemali by byt odhalene. Takze nech ti v salone daju aj bolerko.

majkappp
31. júl 2021

Ak nechces klasické saty ala princezná, skús nieco jedniduche, padave, bez kruhu. Vrch cipka? Aby si jemne prekryla plecia. KAzda sme nejaka a potrebujeme skryt nejaku tu svoju chybicku. Tiez sa rozhodujem tazko. KAzdopadne - nech Ti svadobny den vyjde podla predstav!

majkappp
31. júl 2021

@guliver19 za to TEbe taktu a empatie nalozil za vsetkych v rodine!
Ty musis byt dokonalost sama o sebe!

zuzuliennka1
31. júl 2021

tieto saty ti jednak absolutne nesedia a do kostola tiez nie su vhodne.
Na tvojom mieste by som v prvom rade hladala uplne iny typ a strih siat, napr. nieco taketo (foto nie je moja)

majkappp
31. júl 2021

Odhliadnuc od toho, ze autorka si asi vyberie ine saty, nerozumiem, preco by v kostole nemohla mat odhalene ramena, riky? Ved nema ani hlboky vystrih ani nic pohorsujuce... nemyslim si, ze v tomto je problem. JA som mala saty ku krku bez vystriju, ramena vone, dokonca aj holy chrbat. V kostole sme mali niekolko knazov, ani jeden z nich s tym nemal najmensi problem.

leknolina
autor
31. júl 2021

@majkappp dakujem pekne ... neriesila som pani, ktora ma asi priveľké sebavedomie.. staci pozrieť profil,zaujíma sa o silikónové prsia a plastiku nosa. Tak to bude krásavica. Beriem kazdy nazor a kritiku ale taketo posmešky, skoda slov.

janeninka
31. júl 2021

@leknolina ja mam napr vacsie prsia tak som zvolila taky srdieckovy vystrih ( opticky bola ta cast dekoltu mensia vdaka tomu) ale nechcela som taky vystrih preto bol vrch prekryty jemnou cipkou a ta sla az po mini rukávy - skus nieco take pozriet. Pripadne som videla viacero takych tenuckych boleriek ktore si vies natiahnut na bezramienkove saty a prekryje to co ma.

zuzuliennka1
31. júl 2021

@majkappp pretoze v kostole nemaju byt ani odhalene ramena ani saty kratsie ako po kolena, hlavne teraz v letnom obdobi ma kazdy kostol na svojej vyveske piktogramy presne na tuto temu

lucia147852
31. júl 2021

Nemusíš mat kruh, ja by som šla do Ackovo strihanej sukne, zvýraznila pas. Tieto šaty sú naozaj nič moc a k tvojej postave nesedia. Čo sa týka pliec aspoň cipkovane Bolero alebo niečo iné s krátkym rukávom na prekrytie

ajka0207
31. júl 2021

@leknolina do kostola sú v pohode, teda ak to bude v slovenskom kostole, ale tieto konkrétne sú ti malé.

neznamaznama
31. júl 2021

@leknolina to, či si dáš kruh pod šaty je len na tebe, ak nie, budú padave, takže môžeš ísť aj touto cestou. Ramená by si zakryté mala mať, aj keď nemáš veľký výstrih. Ak máš možnosť, skús pozrieť aj iné šaty, v salóne ti určite poradia, ak povieš, čo chceš a čo určite nie. Nemusíš brať prvé, ktoré uvidíš. Vyberaj tak, aby si sa v nich páčila sama sebe a cítila sa v nich dobre.

guliver19
31. júl 2021

@leknolina nehnevaj sa napises s patosom ze milujes a ctis si miesto bozieho stanku ale taky zaklad ze v kostole odhalene ramena nie, ti uslo pri tej velkej boholaske. Aj zdravy rozum ti chyba nie len vkus a ovladanie zakladov.

neznamaznama
31. júl 2021

@majkappp pretože je to slušnosť. Nik ťa z kostola nevyhodí, ale je slušné nechodiť do kostola s odhalenými ramenami, v príliš krátkych šatách, či toztrhanych nohaviciach.

majkappp
31. júl 2021

@neznamaznama ale co je neslusne na ramene? Akceptujem dlzku siat, vystrihy...nepatri to do kostola. No nemyslim si, ze rameno je cez ciaru. Ak b to boli tenulinke ramienka...dajme tomu...nepojdem sa priecit, mne to nepride nevhodne.

qetka
31. júl 2021

V kostole sa maju mat zakryte ramena. Vacsina knazov to samozrejme prezije, obcas na to upozornuju a ludia chodiaci do kostola by to mali vediet a akceptovat.
Co sa tyka tych siat, aj moj nazor je, ze sa ti absolutne nehodia.
Ja som sla vyberat svadobne saty do salunu s kamoskami a sestrou. Vybrala som si rozne typy, hned bolo jasne, ktory mi ide a ktory absolutne nie. No a z toho typu, co sa mi hodil som skusila cca 5 kusov a tie moje boli proste wow. Vserky sme sa zhodli, spravili mi krasny pas (pritom brucho nie je moja silna stranka a predavacka mi tam pridala ramienka, lebo bez nich som mala take neforemne ruky.
Cize urcite chod do salonu aj s niekym, kto je k tebe uprimny a skus. A uvidis, ze ked si oblecies tie, co su super, tak to budes vediet 🙂 Mozno na vesiaku vobec nebudu zaujimave a na tebe vyniknu 😉