Svadobné oznámenia pre kolegov

caspino
30. jún 2021

Chcem sa opytat ako postupovat pri odovzdavani svadob. oznameni pre kolegov ze ci je vhodne tym kolegov ktori sa nezucastia svadob. hostiny dat oznamenie kazdemu osobitne alebo mozem dat do kancelarie kde su max 2-3 kolegovia jedno oznamenie a na obálku napisem ich mena. Uz sa mi stalo ze jedna kolegyna poslala vsetkym cez pracovny email a druha cez messenger dakujem za každú radu.

len_nig
30. jún 2021

Dala by som jedno spoločné na nástenku + ak ideš niekoho pozývať tomu osobitne pozvánku 😊

nafka0483
30. jún 2021

@caspino Ja so dala v time na nastenku a ostatnym kolegom z inych timov som poslala mailom.
Tych, co som volala na hostinu som pozvala este osobitne osobne.

jaskolka
30. jún 2021

Keď som pracovala vo väčšom kolektíve, zvyklo sa dávať oznámenie jedno spoločne, a keď niekto chcel zavolať aj niektoré kolegyne, tak dal osobitne aj pozvánku

michaela025
12. júl 2021

@jaskolka chcem sa opitat,tiež chystame svadbu,len zo svedkami ideme na obed a domou,neviem ci to mam aj v robote nahlasit po tyzdny odchadzam s roboty dala som vypoved poradte....

jaskolka
12. júl 2021

@michaela025 to nie je povinnosť,oznamovat, kedy a kde je svadba.
Ak nechceš, nemusíš. Jedine kvôli zmene mena, ale ak odchádzaš, asi je to aj tak jedno

cacianka
12. júl 2021

Komu dáš So a ako je úplne tvoja voľba.
Nástenka, mejly, 1ks do 1 kanclu, rozdat po porade, alebo rozdat každému tlačené. Podla ceny za kus aj pre kolko kolegov. Bližšim ludom v praci by som dala osobne do ruky. Ak pozyvas niekoho z nich - prilozis aj kartičku s osobne dáš info.
ps. Ja sa hlasim a prosim 1ks, zbieram(dizajn, nápad)😉

michaela025
12. júl 2021

@jaskolka este nieco prosim Vas na obecnom bude svadba 2svedkami mam dones aj zakusky a vino či,nič netreba ,

sssss123
12. júl 2021

už prišlo oznamko aj mailom, aj osobne bolo rozdané, aj na nástenke bolo, je to na Tebe ale hlavne podla toho aké máte vzťahy

a v práci by som zmenu mena nahlásila, aj keď tam budeš už len týždeň

jaskolka
12. júl 2021

@michaela025 zákusky a víno ako vysluzku na úrad? Tak podla toho, ako chcete, na dedine zrejme sa viac poznáte, ako v meste, tam pochybujem, že by sa dávala vysluzka, na obecnom úrade podľa toho, ako to beriete, že sú tam známi ľudia, ako v dedine sa zvyknú poznať. Tiež to nie je nijake pravidlo

cacianka
12. júl 2021

@michaela025 netreba, ale je to pekna mala pozornosť. Cca mala krabicka sladke a bokom zopar pagacikov. Teda ak budete mať po obrade nejake male pohostenie/obed na ktory objednavas aj toto.
Ale nic sa nestane ak nedonesiete nič. Vy 2 a 2 svedkovia je jasne ze iba jednoduche riešenie. A teda víno uz vôbec nie