Dnes sme sa dozvedeli ze sme pozvaní na svadbu teda svadobny koncert ktory je večer. Obrad je poobede. Okolo 13. Potom v čase okolo 15-16 mam mat stretávku po 10 rokov z vysokej školy. Ako by ste to vyriešili? Ide o frajerovho bratranca.
Záleží od vzťahov, ty musíš vedieť kde chces byt viac a čo ti bude menej ľúto, keď zmeškáš 😅 neviem ako sú tieto udalosti od seba vzdialené, či treba cestovať, ale ak je to v jedinom meste, ja by som asi išla s priateľom na obrad, pogratulovať s potom na stretávku, ak by som sa jej veľmi chcela zúčastniť a priateľ nech ide na svadobnú zábavu 😊
to čo je svadob. koncert? ešte som nepočula...
Najprv obrad o 13:00, potom stretavka. Frajerov bratranec...to je jak mojho kona pes. Bez urazky, ale taak vzdialena rodina pre mna.
Pre mna jednoducha odpoved. Ja idem tam kde ma pozve mj manzel. Stale uprednostnim jeho, uz od cias ked mi bol len frajer 🙂 ja som taky typ.. ale je to uplne na tebe, rozhodni sa tak kde sa budes citit najlepsie.
Tam kde by bol môj partner
@veronika19895 skor na svadbu.
@minesasubu stretavka a obrad sú od seba vzdialené hodinu autom. O stretávke viem skôr ako o svadbe
Najprv spolu koncert, potom sa ospravedlnim a idem na sttetko. Muza nevham na svadbe. Stretko si mala naplanovane skor,,nie?
@veronika19895 Ja by som išla na stretávku. Frajerov bratranec nie je tvoja rodina a už vôbec nie extra blízka. Alebo ísť len na obrad a potom na stretávku.
Ak ste spolu dlhšie, ísť spoločné na obrad a ty potom po obrade na stretávku (ak na ňu tak veľmi chceš ísť). Frajer sa zabaví aj sám s rodinou a priateľmi.
Ak ste krátko spolu, ani obrad nemusíš riešiť, tebe je to nič.
(Vravím ja, ktorá zobrala manžela na svadbu po 2 týždňoch chodenia 😂)
@deti95060810 to by aj mňa zaujimalo
Ako daleko su tie miesta od seba ?