Ahojte chcem sa spytat je tu nejaka baba ktora mali v lete svadbu a voli sa fotit pref ibradom? Nespotili ste sa nezisiel vam make up?
@miska7754 my sme mali v auguste, bolo asi 30°C, ale tak mala som kvalitný make-up, nejak som sa nepotila, všetko bolo ok, fotili sme sa až po obrade
Mala som svadbu 30.jula a fotili sme sa vonku pred obradom niekolko hodin. Bolo horúco ale vsetko bolo v pohode
@miska7754 záleží aj aký kvalitný ten make up je, každopádne ja by som si dávala svadbu v mesiacoch máj alebo september, prípadne začiatok júna...
Boli sme sa fotit az par dni po. Po prve neviem ako by sme to stihli a po druhe sami presne roztiekol makeup. Strasnu horucavu sme mali. Vlasy som mala mokre uplne..
Mali sme sa ist fotit pred svadbou ale slecna😂mi uplne dodrbala vlasy aj licenie tak sme fotenie zrusili. Nastastie lebo som si pri foteni zaspinila cele saty a manzel oblek ale to mi uz bolo jedno kedze to uz bolo po svadbe..
@miska7754 v july neviem ci niektorá bude mať ale júli sa isto nájde niekto 🤣🤣🤣
My sme mali v juli svadbu. Nastastie nebolo az take horko. Mali sme ,,len,, 30 stupnov. Fotili sme sa pred obradom a vobec mi nezisiel makeup. Vizazistky su take sikovne, ze ti makeup tak zafixuju, ze ti vydrzi az do dalsieho dna. Toho sa bay nemusis. A co sa tika potenia...tak kazdy sa spoti, hlavne aj ti co stresuju. Takze klud. Neboj aj hostia su spoteni 🤣 das rexonu a je to 🤣
@miska7754 My. V auguste, 38 stupňov, fotenie pred obradom v lese, na poli, pred kostolom, v galérii. Na fotkách vyzeráme akoby bolo 20 stupňov. Dve veci nám pomohli: klimatizované auto na presun a púder značky Rimmel. Make up tiež Rimmel. Všetky ženy sa čudovali, že mi na tvári nič nevidieť, že to "drží pokope"drzi. Akože snažili sme sa tváriť, že sa nič nedeje, že pohoda, aby sme mali dobré fotky. Na tom poli sme však vydržali päť minút, máme zo dve fotky odtiaľ.
@miska7754 preboha.... Snáď v júli...