ahojte, zajtra ma caka svadba a mam dilemu..... mam taky biely svetřík, který si plánujem prehodit cez šaty ... avšak vsetky detaily mam prave na ramenách a rukávoch siat a budu teda prekryte :( ako to riesit? nejake tipy?
Ja som mala svadbu v októbri, mala som normálne biely kabátik na šatách. Vrch šiat bol čipkovaným, také 3/4 bolerko. Na fotenie sa chvíľka dá vydržať a potom v sále už bolo teplo.
Tiež som mala podobne, mala som na šatách pelerínu. Znovu by som si ju dala dole aj v kostole. A fotiť sa samozrejme bez svetra tiež, ak sa budete zajtra.
Mala som svadbu v novembri a bola som vyzlečená na obrade aj na fotení. Vo vnútri na hostine tiež 😃
Tak budes v strese,ze ti ani zima nebude
Ved mozes dat kedykolvek dole a zas 5.
Oblec si silonky ak sa da. To ta zohreje natolko ze vydrzis bez svetra. Ale podla mna bude jednoduhsie si ten sveter dat dole na obrade a potom na hostine. Budes v pohybe a strese. Zima ti nebude.
Mi sme mali v januári tiež som sa bála a mne osobne pomohli rukavičky a cez ramená taký kabátik svadobný na fotenie vonku ale stres robí svoje vobec mi nebola zima
Počas svadobnej hostiny si sveter vyzlečieš.