Svadba v 6. mesiaci tehotenstva

nina0412
8. apr 2022

Ahojte baby o mesiac sa vydávam veľmi sa už nato teším chcem sa spýtať či tu je nejaká žienka ktorá sa tiež vydávala v 6 mesiaci tehotenstva a ako to všetko zvladla ďakujem 🌸

diaalex
8. apr 2022

@nina0412 v 7.mesiaci, ale mali sme len úradne 😐

nina0412
autor
8. apr 2022

@diaalex ja budem mat v kostole aj s hostinou 60 ľudí a bojím sa hlavne toho ako vydržím do rana tancovať lebo mám stále seknutie v kostrči ale už sa neviem toho dočkať ❤️

diamond007
8. apr 2022

@nina0412 vydržíš a keď nevydržís, každý pochopí že to je na teba veľa 🙃

sirka9
8. apr 2022

vydavala som sa v 6 mesiaci, v lete, teplo jak svina bolo. navyse sme si uplne vsetko zabezpecovali sami, od napojov, jedla, vyzdoby, proste uplne vsetko. boty som mala na opatkoch, nastastie boli velmi pohodlne. posedenie sme mali v lese, na polovnickej chate, tancovali na boso na trave s hudbou z auta, sedelo sa pod takymi tymi festivalovymi stanmi na drevenych laviciach 🤣 zvladla som, bolo to uplne super. neboli sme uplne do rana, a ani boty ani saty som nemala na sebe cely cas. vsetko ale zavisi od toho ako sa citis. zabavaj sa, uzivaj si. ale ked budes citit, ze je to uz moc rozluc sa a chod oddychovat. nikto ti to nebude mat za zle

macik9999
8. apr 2022

@nina0412 ja som sa vydavala na konci 6 mesiaca a cakala som dbojicky neboj vsetko dobre dopadne

nina0412
autor
8. apr 2022

@sirka9 my si tiež všetko robíme sami je to náročné no to Nevadi čo sme si vymysleli to mame ale my to budeme mat v reštaurácii 🌸 to ste museli mat krásnu svadbu to by sa aj mne páčilo 😍
@macik9999 ďakujem krásne 😍

nina0412
autor
8. apr 2022

Tieto topánky budem mat tak dúfam že to je opätok akurát že sa v ňom nezabijem😂

mia781312
8. apr 2022

Ja som začala 7 mesiac vydávam sa 30 apríla relatívne mame všetko 😊

nina0412
autor
8. apr 2022

@mia781312 tak prajem krásnu svadbu 😍

nina0412
autor
8. apr 2022

@nina0412 ja sa vydávam 7maja

laurika173
8. apr 2022

Co ti poviem, ja som sa vydavala koncom 8 mesiaca 😂 10.4 sme mali svadbu a 15.5 sa drobec narodil 😉 fungovala som naplno do stvrtej rana, ale teda ja som mala bezproblemove tehotenstvo 🙏 keby mi nezavadzalo brucho, ani neviem, ze som tehu, aj saty som mala take, ze brucho nebolo vidno... a teda v kostole a na oficiality som mala lodicky a potom na tancovanie biele tenisky a nakoniec bosa 🤪 hlavne si to ty uzi (aj keby si si mala kazdu hodinku na 5 minut vylozit nohy, no a?) drzim palce nech vsetko dobre dopadne ✊

sima1415
8. apr 2022

Ja som bola na prelome 6-7 mesiaca ale bolo to len na úrade a miesto hostiny iba obed . Rok sme mali rezervovaný kostol v Prahe a hotel a nakoniec mi na deň svadby vyšiel termín :D takže improvizácia na poslednú chvíľu ale úplná pohoda 🙂 mala som voľné šaty takže mi nevadili a opätky ktoré som nosila ešte do pôrodu 🙂 určite to zvládneš a dúfam že to bude presne také ako si predstavujete 🙂

nina0412
autor
8. apr 2022

@laurika173 ďakujem veľmi krásne ja mám tiež take saty že ani nevidno že som tehu v nich a bruško aj tak ešte veľké až tak nemám ❤️ Vážim si vašu podporu dievčatá ❤️

nina0412
autor
8. apr 2022

@sima1415 dakujem krásne ❤️

sirka9
8. apr 2022

@nina0412 ano, bola presne podla predstav. tie tvoje boty vyzeraju super, ale kazdopadne odporucam si zobrat nejake fakt pohodlne tenisky, slapky, cokolvek bez opatku. zelam krasnu svadbu, krasne manzelstvo, aj zvysok tehotenstva a materstvo 😁

sevcikovaa
8. apr 2022

Ja koniec 8mesiaca november...to bola mala svadba cca 25ludi a v poho ....za tyzden sa narodila dcerka😃😃😃

nina0412
autor
8. apr 2022

@sirka9 zoberiem si asi činy 😂 ďakujem krásne ❤️

viky_21
8. apr 2022

Vydavala som sa v 7. mesiaci. Bol August a vonku 40 stupnov ale prezila som 🤣 svadbu sme mali na zamku takze obrad trval kratko. Fotenie uz bolo narocnejsie. Hostinu sme mali len malu v kruhu rodiny takze sa to dalo zvladnut. Nic z toho nelutujem. Ale myslim, ze velku svadbu so vsetkym co k tomu patri by som asi nedala.

ivanki
24. apr 2022

@nina0412 ja som sa vydavala v 5 mesiaci vsetko bolo v poriadku, malicka bola v bruchu v sale malo aktivna asi ju upokojoval ten hluk😅 ja uz ale o takej 23:00 som mala toho hluku aj pozornosti dost a najradsej by som odisla spat ale nemohla som😂 dajako som to vydrzala, da sa☺️

nina0412
autor
24. apr 2022

@ivanki za dva týždne už má to čaká tak potom dám vedieť ako som to dala lebo môj krpček je aktívny až až 😂❤️