Ahojte baby o mesiac sa vydávam veľmi sa už nato teším chcem sa spýtať či tu je nejaká žienka ktorá sa tiež vydávala v 6 mesiaci tehotenstva a ako to všetko zvladla ďakujem 🌸
@nina0412 vydržíš a keď nevydržís, každý pochopí že to je na teba veľa 🙃
vydavala som sa v 6 mesiaci, v lete, teplo jak svina bolo. navyse sme si uplne vsetko zabezpecovali sami, od napojov, jedla, vyzdoby, proste uplne vsetko. boty som mala na opatkoch, nastastie boli velmi pohodlne. posedenie sme mali v lese, na polovnickej chate, tancovali na boso na trave s hudbou z auta, sedelo sa pod takymi tymi festivalovymi stanmi na drevenych laviciach 🤣 zvladla som, bolo to uplne super. neboli sme uplne do rana, a ani boty ani saty som nemala na sebe cely cas. vsetko ale zavisi od toho ako sa citis. zabavaj sa, uzivaj si. ale ked budes citit, ze je to uz moc rozluc sa a chod oddychovat. nikto ti to nebude mat za zle
Ja som začala 7 mesiac vydávam sa 30 apríla relatívne mame všetko 😊
Co ti poviem, ja som sa vydavala koncom 8 mesiaca 😂 10.4 sme mali svadbu a 15.5 sa drobec narodil 😉 fungovala som naplno do stvrtej rana, ale teda ja som mala bezproblemove tehotenstvo 🙏 keby mi nezavadzalo brucho, ani neviem, ze som tehu, aj saty som mala take, ze brucho nebolo vidno... a teda v kostole a na oficiality som mala lodicky a potom na tancovanie biele tenisky a nakoniec bosa 🤪 hlavne si to ty uzi (aj keby si si mala kazdu hodinku na 5 minut vylozit nohy, no a?) drzim palce nech vsetko dobre dopadne ✊
Ja som bola na prelome 6-7 mesiaca ale bolo to len na úrade a miesto hostiny iba obed . Rok sme mali rezervovaný kostol v Prahe a hotel a nakoniec mi na deň svadby vyšiel termín :D takže improvizácia na poslednú chvíľu ale úplná pohoda 🙂 mala som voľné šaty takže mi nevadili a opätky ktoré som nosila ešte do pôrodu 🙂 určite to zvládneš a dúfam že to bude presne také ako si predstavujete 🙂
@laurika173 ďakujem veľmi krásne ja mám tiež take saty že ani nevidno že som tehu v nich a bruško aj tak ešte veľké až tak nemám ❤️ Vážim si vašu podporu dievčatá ❤️
Ja koniec 8mesiaca november...to bola mala svadba cca 25ludi a v poho ....za tyzden sa narodila dcerka😃😃😃
Vydavala som sa v 7. mesiaci. Bol August a vonku 40 stupnov ale prezila som 🤣 svadbu sme mali na zamku takze obrad trval kratko. Fotenie uz bolo narocnejsie. Hostinu sme mali len malu v kruhu rodiny takze sa to dalo zvladnut. Nic z toho nelutujem. Ale myslim, ze velku svadbu so vsetkym co k tomu patri by som asi nedala.
@nina0412 v 7.mesiaci, ale mali sme len úradne 😐