Prosím Vás, viete mi niekto poradiť ako to je teraz so svadbami? V sobotu ideme na svadbu. Očkovaní nesme. Písali, že je potrebný Ag test 24 hodinový, alebo PCR 72 hodín. No včera vydali nové opatrenia a od dnes sú odberné Ag miesta zrušené, ostávajú len PCR. Zaregistrovala som nás na odber PCR (dúfam, že zaplatíme každý jeden z nás teraz kvôli tomu 50-90eur), termín nám síce dali na zajtra, ale výsledok testu bude doručený do 96 hodín. To aký má toto zmysel? Ako to máme teraz vyriešiť? Čo ak výsledok testu dostaneme až v pondelok? Vie mi na toto podať niekto nejaké rozumné vysvetlenie?
mala si sa radsej objenat na AG predsa len su lacnejsie ... svadba nie je indikacia na bezplatny PCR test .... MOM su redukovane ale stale su
@loginexistuje Rozumiem, ale možnosť objednať sa na Ag test nie je.
@jendralka prosim vás, kde v Poprade by som otestoval AG testom dcérku budúci týždeň bez objednania. Za odpoveď budem veľmi vďačná. ❤️
@zuzula91 Aha, tak to nepomozem, ale skus sa informovat napr. v kancelarii primatora alebo niekde v miestnej samosprave, ze kde mate dostupne MOM na Ag test. Cez ten jednotny system kde objednavas PCR, ta to objednat nepusti ako pises, ale zisti individualne kde MOM funguje a potom sa skus ojednat priamo u nich alebo prist bez objednania.
@zuzula91 urcite nezrusili vsetky odberne miesta ...len sa nevies na ne objednat funguju bez objednania a plati sa za ne cca okolo 20€....len musis zistit ktore v tvojom meste funguju na tomto principe...v lv takto funguju stale
@natalia912 Ďakujem veľmi pekne.
@elenajezova ako je OC Forum, tak z hornej strany je bytovka s predajnami dole, tak tam by mali testovat - pozrite si www.kulanga.sk
odberna miesta su zrusene len niektore, nieje ich uz tolko velka ale stale su otvorene, takze kludne sa mozte ist dat otestovat aj na antigenovy test a nemusite si zbytocne platit PCR
Tak už som to zistila, postupne sa zverejňujú MOMky, ktoré ostávajú otvorené, za test ag je potrebné zaplatiť minimálne 10 eur, závisí to od toho, ktoré momky si koľko stanovili. Veru. Biznis teraz začal pre niekoho iného. Stále však neni stanovené ako dlho má účinnosť taký Ag test. 24 hodín- alebo 7 dní?. Ak bude chcieť ísť niekto na kúpalisko s rodinou tak to vyjde poriadne draho. Ach aká som rozčúlená od rána.
@zuzula91 Od dnes nie su odberne Ag miesta zrusene. Cast z nich je zrusena, nie su uz v takom velkom pocte, ale stale su.