Svadba - súčasné opatrenia

zdenkakelemanova
21. sep 2020

Cavte viete niekto povedať ako to je teraz zo svadbami. Nemám čas sledovať média a po internete je toho VEĽA. Sesternica ma v sobotu svadbu a neviem ci budeme mať rúška koľko ľudí môže byť na svadbe a podobne.

milka1988
21. sep 2020

@zdenkakelemanova odporúčam sa sem pridať do skupiny je tam všetko o korone svadbách ruskach

milka1988
21. sep 2020
taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lija22
21. sep 2020

@taskataska aby som kocku trochu obhajila. tu su zeny mudrejsie ako gugl. a to nemyslim ironicky. osobna autenticka skusenost mne tu neraz dala viac ako google. Aj ked v tomto pripade najst tie dve vety nariadeni je jednoduchsie

zdenkakelemanova
autor
21. sep 2020

@taskataska prepáč ale nezaujíma ma tvoj názor.... Len ti chcem vysvetliť že väčšina je tu aby pomohla a jasne som napísala ze po celom internete sú popísané somariny a v správach to dookola až tak nedávajú že ako so svadbami........ Tu sú oveľa iný ľudia ktorý pomôžu ale ako vidím sú aj taky ktorý s budú písať somariny len aby po ožili a myslím tým teba.....

zdenkakelemanova
autor
21. sep 2020

@milka1988 nevie mi to najst tu stránku

karelova
21. sep 2020

@milka1988 asi by sa autorke patrilo vysvetliť ze ide o skupinu na FB a nie na MK 😃

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
milka1988
21. sep 2020

@zdenkakelemanova to je na facebooku

hettinka
22. sep 2020

@zdenkakelemanova ty nič sledovať nemusíš, nech si sleduje sesternica a dá svadobčanov vedieť. Ono tie nariadenia a opatrenia sa aj tak menia a čo platili včera, dnes nemusí. A dookola zo dávajú v správach, keď sa to zmení.
Osobne by som teraz na svadbu ani inú rodinnú akciu nesla.

0silvia0
22. sep 2020

@taskataska ona nie je nevesticka, ide na svadbu sesternici.

pelian
22. sep 2020

Tak nevesta so ženíchom by isto mali vydať nejaé to prehlásenie čo je potrebné na svadbe dodržiavať. Ak ste pozvaní, tak si proste vezmi rúško