Svadba s dvomi svedkami

11. aug 2024

Ahojte. S priateľom sa planuejme vziať, nemame este termín.. zaujímavosťou je, že moje obe kamošky, dúfajú v to, že mi pôjdu za svedkov, a vôbec neviem ako reagovať, keď ani jednej som tu možnosť neponúkla .. doslova obe sa pozvali za svedka sami.. a keby som chcela si vybrať, vyberiem si tú, ktorá je so mnou dlhšie v živote.. aj keď tu možnosť som jej zatial neponukla .. ale co ta druha ? co by ste mi poradili ?

lucijalucy
11. aug 2024

Poradila by som ti, že rob ako uznáš za vhodné. Je to tvoj veľký deň a keď je to dobrá kamoška, tak to pochopí a bude sa tešiť s tebou aj keď nepôjde za svedka. Netreba hľadať problémy tam, kde nie sú. Máš právo voľby.

viestta
11. aug 2024

Ty si vyberas svedka a kazdy rozumny clovek tvoj vyber bude akceptovat. Kto neakceptuje, tak co uz s nim? Nema na to kapacity aby to pochopil a to nie je tvoj problem ale jeho.

januska12323
11. aug 2024

Vyber si sama.

lindous
11. aug 2024

To že v to dúfajú, neznamená, že to vezmú zle alebo sa urazia…Vyber niekoho tretieho 😅😅

rozculena
11. aug 2024

to aké sú drzé,že sa sami určia za svedka..... keď robím len takúto svadbu,to znamená,že tam absolútne nikto z rodiny ani z priateľov nebude,tak ako prišli na tento nápad,že práve jedna z nich by mala byť svedok

cimage
11. aug 2024

My sme mali svadbu pocas tyzdna, takze svedkovia boli 2ludia v nasom okoli co mali akurat cas, moja kamoska co bola na materskej a muzov bratranec co mal akurat dovolenku 😀. Ty si vyber a bez vycitiek svedomia im to oznam.

30katrusa40
11. aug 2024

Výber tretieho človeka a máš pokoj. Buď sa obe urazila alebo s tým budú ok. Uvidíš. Ak sa urazia nie sú to ozaj kamarátky.

svetlonos
11. aug 2024

Daj si za svedka niekoho z rodiny a vybavene. My sme mali tiež o dvoch svedkoch. Mali to byt uplne cudzí, keďže sme svadbu mali v inom state. Ale na koniec to super klapalo a isla sestra a bratranec. Bolo zo perfektne 🙂.
Kludne urob tiez tak, ak ty nikoho nemáš, tak z muzovej rodiny.

autor
11. aug 2024

Sak určite to bude niekto tretí, už len skrz toho že svadbu chceme len pre seba bez rodiny a priateľov.. len nejak tomu nepochopili a same sa vyhlasili za svedka a tak citovo na to idú obe 🫣 "dufam, ze nezabudneš na mňa" aj potom ako som povedala že tam nikoho blizkeho nechcem .. tak som taka z toho frustrovana

lukbe
11. aug 2024

Máš slobodnú vôľu a jazyk. Tak im to aj treba povedať.

slavomira236
11. aug 2024

Myslim zeoze byt svedok aj s uradu. A poziadas a mas pokoj

autor
11. aug 2024

@slavomira236 no tak nejak som to mala v plane, tajne, bez toho aby vobec niekto vedel o datume svadby, a svedkovia z uradu a vsetkym to povedat az po svadbe... chceme mat ten den v laske iba pre seba

lindous
11. aug 2024

Tak to tak aj sprav 🙂 ak sú kamošky tak dobré kamošky, že sa vidia ako svedkyne, tak to pochopia a budú sa tešiť z toho, že si prežila deň ako si si želala a že si vydatá.. ak sa ofučia, hovorí to o nich, nie o tebe a určite to rýchlo prejde, každá senzácia trvá tri dni... to bude všetko fajn, uvidíš, užite si to tak, ako chcete vy dvaja

lneviemmeno
11. aug 2024

Ale ten druhý svedok je manželov nie? Čo ak by si manžel chcel vybrať svedka práve svojho kamaráta? Musia s tým počítať 🤷🏻‍♀️ Vybrala by som niekoho tretieho aby nebola tá druhá urazena a je

dzejn80
11. aug 2024

mala som rovnaky problem, tak som si zobrala za svedka brata 🤩

autor
12. aug 2024

@lneviemmeno ja si praveze nechcem abi vybrat jednu z tych dvoch .. chceme obaja iba niekoho z uradu