Ahojte
Nechcem sa nikoho dotknúť ale príde mi veľmi urýchlené sa po 3 mesiacov chodenia vydať. Je to príliš skoro... Čo si o tom myslite?
Svokrovci sa tak brali po 3m 😊 sú spolu 33r
Ja poznám prípad kedy sa brali po 10 dňoch. Sú stále spolu. Ale to bolo v USA, tam je to trosku inak
ak by som bola zufala a skareda tak by som do toho isto sla :D
.... mam kamosa, ktory si nasiel gf cez zoznamku za 3m chodenia sa vzali, hned aj otehotnela, zial tym ze si zobral fakt kravu, k nim nik nechce chodit 🙈
ze im prajem vsetko dobre a nic si o tom nemyslim, kazdeho osobna vec 🙂 niekto sa vezme po 3 mesiacoch a je stastny a niekto sa nevezme ani po 10 rokoch a troch detoch 🤷♀️
ved mozes povedat nie ked sa jedna o teba a povies ze chces pockat a ked sa nejedna o teba tak ti to.moze byt suba fukt ;) teba do toho nic 🙂
brat sa ženil po 4 mesiacoch a sú spolu 18 rokov 🙂
Jedna moja pribuzna sa vydala v priebehu tyzdna. V 1968, po prichode Sovietov, bola na studijnom pobyte v kapitalistickej cudzine a chcela tam legalne ostat, aby sa mohla aj vracat na navstevu CSSR. Uz maju vnucata a su stale spolu.
Moji rodicia po 6 m a dnes maju prave vyrocie 47 r od svadby🤣
Ja poznam co sa brali po xy rokoch a rozisli sa na svadobnej ceste. To su take veci ze niekedy to vyjde a niekedy nie, nezalezi len od toho ako dlho su spolu..
Kvantitativne je to skoro, ale nikdy nevies ako veci dopadnu, poznam pary co sa skoro vzali a skoro zacali problemy; poznam pary co sa skoro vzali a vydrzalo im to a poznam pary co boli roky spolu a “zrazu” sa rozisli a tiez poznam pary, co boli roky spolu a dalsie roky spolu ostali.
dnes len velmi kratky vymysleny prispevok. taky narychlo
Moji rodičia sa brali tuším po 3 alebo 4 mesiacoch a tento rok oslávili 45 výročie. Tiež si vravím že bláznovstvo toto. 😅💁🥰
Tak možno motyka vystrelí, človek niekdy nevie. Ale ja by som neriskovala
Nič, si páry kt chodia spolu 3 mesiace s vydrží im manželstvo roky a potom sú páry kt chodia spolu x rokov, vezmu sa a krátko na to rozvod
Ja som otehotnela po 4 mesiacoch (plánovane) a brali sme sa po 9.