Svadba po troch mesiacoch chodenia

13. nov 2022

Ahojte

Nechcem sa nikoho dotknúť ale príde mi veľmi urýchlené sa po 3 mesiacov chodenia vydať. Je to príliš skoro... Čo si o tom myslite?

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelia1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jeanne14
13. nov 2022

Svokrovci sa tak brali po 3m 😊 sú spolu 33r

pribinak
13. nov 2022

Ja poznám prípad kedy sa brali po 10 dňoch. Sú stále spolu. Ale to bolo v USA, tam je to trosku inak

cyberk
13. nov 2022

ak by som bola zufala a skareda tak by som do toho isto sla :D
.... mam kamosa, ktory si nasiel gf cez zoznamku za 3m chodenia sa vzali, hned aj otehotnela, zial tym ze si zobral fakt kravu, k nim nik nechce chodit 🙈

petamich
13. nov 2022

ze im prajem vsetko dobre a nic si o tom nemyslim, kazdeho osobna vec 🙂 niekto sa vezme po 3 mesiacoch a je stastny a niekto sa nevezme ani po 10 rokoch a troch detoch 🤷‍♀️

kukuk29
13. nov 2022

ved mozes povedat nie ked sa jedna o teba a povies ze chces pockat a ked sa nejedna o teba tak ti to.moze byt suba fukt ;) teba do toho nic 🙂

s_o_n_i_k_e
13. nov 2022

brat sa ženil po 4 mesiacoch a sú spolu 18 rokov 🙂

simsalabim
13. nov 2022

Jedna moja pribuzna sa vydala v priebehu tyzdna. V 1968, po prichode Sovietov, bola na studijnom pobyte v kapitalistickej cudzine a chcela tam legalne ostat, aby sa mohla aj vracat na navstevu CSSR. Uz maju vnucata a su stale spolu.

luccija
13. nov 2022

Moji rodicia po 6 m a dnes maju prave vyrocie 47 r od svadby🤣

selest
13. nov 2022

Ja poznam co sa brali po xy rokoch a rozisli sa na svadobnej ceste. To su take veci ze niekedy to vyjde a niekedy nie, nezalezi len od toho ako dlho su spolu..

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
erika237
13. nov 2022

Kvantitativne je to skoro, ale nikdy nevies ako veci dopadnu, poznam pary co sa skoro vzali a skoro zacali problemy; poznam pary co sa skoro vzali a vydrzalo im to a poznam pary co boli roky spolu a “zrazu” sa rozisli a tiez poznam pary, co boli roky spolu a dalsie roky spolu ostali.

janetinka27
16. nov 2022

dnes len velmi kratky vymysleny prispevok. taky narychlo

evaachesa
17. nov 2022

Moji rodičia sa brali tuším po 3 alebo 4 mesiacoch a tento rok oslávili 45 výročie. Tiež si vravím že bláznovstvo toto. 😅💁🥰

mimikarol
17. nov 2022

Tak možno motyka vystrelí, človek niekdy nevie. Ale ja by som neriskovala

sense
17. nov 2022

Nič, si páry kt chodia spolu 3 mesiace s vydrží im manželstvo roky a potom sú páry kt chodia spolu x rokov, vezmu sa a krátko na to rozvod

lenkadenisa
17. nov 2022

Ja som otehotnela po 4 mesiacoch (plánovane) a brali sme sa po 9.