Ahojte,
chcela by som poradiť.. v júni máme svadbu, avšak koncom februára idem na operáciu - musia mi vybrať myómy. Na diskusiách som čítala, že po tomto zákroku sa bruško nafúkne a stvrdne. Preto mám teraz dilemu, či si zajednať svadobné šaty už teraz, alebo radšej počkať cca do mája. Nechcem si vybrať šaty, ktoré potom nedajboh nezapnem :( poprípade budem vyzerať ako tehotná. Už teraz nemám postavu žiadnej modelky, obávam sa, ako to bude vyzerať potom.
Ďakujem za odpovede
@kristulkamarulka tak radsej potom, aj ked tie saty sa vacsinou daju prisposobit, ak su na snurovanie. a ked pises, ze nemas postavu modelky, tak asi nejake mega vypasovane neprisposobitelne saty nebudes chciet. ja som sa vydavala tehotna, v 6. mesiaci, tiez som nevedala, ake brusko vyskoci, ale pani zo svadobky mi poradila, ktore saty sa daju povolit a snurovanie sa zaviazalo, ako som potrebovala
@kristulkamarulka ak ideš na klasickú laparku alebo hysteroskopiu, to nafuknutie trvá týždeň druhý týždeň budeš ok!
@sono2 idem pod noz klasicky. Tak uvidime,ale dakujem za odpovede vsetkym 🙂
@kristulkamarulka skôr potom, však požičovní je dosť. Ja som sa vydávala v sobotu a šaty som si bola vyberať v utorok - 3 dni pred svadbou.