Svadba na úrade - šaty

natalka30
30. jan 2023

Ahojte chcem sa spytat su tu žienky ktore mali svadbu na urade a nemali ste biele saty? My sa o par dni berieme a mne tie biele pridu moc kedze mam dve deti uz a nieje to prave moja oblubena farba? Ja ze ci viete poradit popripade vy ste mali inej farby.. Ďakujem

lamonita
30. jan 2023

@natalka30 aj keby som bola cistučka jak panna, tak by som si žiarivé biele nedala.. je to skarede podľa mňa.. preferujem Ivory, smotanové, a takéto nejaké odtiene 😉👍

caroline_
30. jan 2023

@natalka30 mala som svadbu na urade,a nemala som ani biele ani svadobne saty,jednoduche letne,take broskynovo lososove?

zara0201
30. jan 2023

Znama sa vydavala v stredu v cervenom nohavicovom kostyme 🤷‍♀️

ruzasipova
30. jan 2023

@natalka30 Kamaratka sa vydavala v tmavomodrych letnych satach. Lebo sa v 8. mesiaci do nicoho ineho nevosla.

liloastitch
30. jan 2023

Ja som mala červené šaty nad kolená.

amiaja
30. jan 2023

@natalka30 kludne si daj inu farbu. Mne osobne sa na svadbu hodia svetle saty, tmave su podla mna divne ale to je moj nazor. Ja som rozvedena a mam dieta a keby som sa znova vydavala tak si dam znova biele a je mi jedno kto si co mysli 😁 urob tak aby si sa citila dobre a pekne 🍀

natalka30
autor
30. jan 2023

@amiaja tak mne je jedno kto si čo myslí ale nepatrim medzi tie ktore potrebuju úplne tradicie.. Len na biele šaty sa urcite necitim ze ci mozem mat aj ine.. Dakujem. Za vase rady 😉

nelca84
30. jan 2023

@natalka30 mozes ist v com len chces, aj v nohaviciach, nie su na to ziadne pravidla

mk1111111111
30. jan 2023

@liloastitch aj ja, cervene nad kolena

veronika_e
30. jan 2023

Ked sa na ne necitis, tak si vezmi ine, v ktorych sa budes citit lepsie. Je to prakticky jedno, je to tvoja svadba, tak si snad mozes obliect co len chces. Nik ta nemam pravo za to sudit

prdolatanacestach
30. jan 2023

@natalka30 ja som mala pred 17r lososová šaty. Brali sme sa na úrade. A bielu kyticu.

jaskolka
30. jan 2023

Môžeš si dat také, ale len chceš. Kamoška sa vydávala v modrých šatách, ktoré si potom dala aj na ples. Druhá zase mala elegantný nohavicovy kostým a klobúčik. Vyzerala skvele.

monillia
2. feb 2023

@natalka30 kľudne si môžeš dať aj rifle a tenisky je to tvoja svadba ,tvoja vec.