Tie čo ste sa vydávali na úrade čo ste mali oblečené ?
Aj svadobný účes ,líčenie , kyticu ste mali?
Mali sme svadbu cez týždeň, bez rodiny, nemala som svadobné šaty, ale mala som svetlomodré krátke čipkové šaty od Needle & Thread, ktoré som si kúpila na tento účel. Vlasy a líčenie som si robila sama. Potom po mesiaci na svadobnú hostinu som mala dlhé šaty. Prvá svadba keď som mala 19 bola tiež svadba na úrade, ale s hosťami, takže som mala normálne svadobné šaty, aj kyticu. Teraz som kyticu už nemala, príde mi to jedna z najväčších zbytočností.
@mamina_1989 letne saty, do ktorych som sa este zmestila, kyticu mi doniesla ako prekvapko svedkyna, bola som nakoniec aj rada. Licenie obycajne, uces tiez, len som manzelovi dala motylika, ktory ladil s mojimi topankami, jeho kosela s mojimi satami. Bola korona, boli sme iba my a svedkovia dvaja, ja v osmom mesiaci. Ziadne velke halo, a som velmi rada, ze sme to takto vybavili.
My sme mali svadbu v sobotu, bola som ako každá klasická nevesta, len s tým rozdielom, že obrad nebol v kostole ale na úrade. Nevidím v tom rozdiel, oslava potom bola klasická.
Kratke biele upletove saty(leto), ktore sa daju nosit aj bezne. Kadernicka bola, aj kytica ktoru mi uviazali v nejakom kvetinarstve. Cela ceremonia bola za 15 minut skoncena.
@mamina_1989 mala som kratke biele saty z bonprixu, kyticu a jednoduchy uces, nalicila som sa sama
@mamina_1989 nemala som svadobný účes, ani kyticu, ani biele šaty 🙂 mala som strieborné a úplne malinkú kyticu 🙂
@mamina_1989 kedze sme mali klasickú svadbu po obrade hostina a pod ..50 ludi … mala som svadobne saty , svadobnu kyticu , uces , make up, dokonca teta objednala spevacku bolo to velmi milé a oživenie trvalo to do 20 minut cele , zalezi co planujete po obrade podla toho sa obliecť
@mamina_1989 ja by som sa pripla ak ma nejaka zena odvahu poslat fotku siat budem rada za inspiraciu. Dakujem
@mamina_1989 normalne som mala biele svadobne saty , uces, kyticu..vsetko.ved som mala svadbu...
Cipkovane saty po kolena a kyticku, make up a vlasy sama. Ta kyticka sa naozaj hodi. V kvetinarstve netreba hovorit, ze je svadobna a tak bude stat malo, ale ucel dokonale splni
Kamarátka mala normalne svadobné šaty biele, účes, líčenie, kyticku....všetko čo k tomu patrí, ženích tiež bol pekne oblečený....
@mamina_1989 normálne všetko čo pri svadbe v kostole je aj teda okrem kňaza😂
to akože svadba na úrade je menejcenná, "ozajstná" svadba je len v kostole? My nie sme pobožní, mali sme svadbu "len" na úrade, ale so všetkou parádou, mala som dlhé smotanové šaty a manžel smoking. Nevidela som dôvod, prečo sa ísť sobášiť v nejakých letných šatách, obzvlášť keď som to plánovala ako prvú a poslednú svadbu v živote
@andrea_prestastna ja som bola takto, bola to uz moja druhá svadba a len o 23 ľuďoch cez covid
@mamina_1989 my sme mali na urade pocas korony a ked uz zial opatrenia sposobili, ze 6 ludi na urade, tak som chcela aspon sa citit krasna a ze sa vydavam 🙂 takze ja som mala svadobne saty, kvety, licenie aj fotit sme sa s manzelom boli
ale podla mna neexistuje standard ako to citite 🙂
@mamina_1989 naša svadba na úrade.. necelý mesiac pred pôrodom
Mali sme malú svadbu cez covid. Obyčajné biele krátke šaty kúpené v bežnom obchode, čierne baleríny, ktoré som mala doma (nekupovala som nové svadobné kvôli 15 minútam na úrade). Líčenie sama, iba som zakryla kruhy pod očami, púder, špirála na mihalnice a farebný balzam na pery. Nerada sa maľujem a toto mi stačí aj na bežný deň. Vlasy som iba zapla dozadu+ čelenka. Nič honosné.
@mamina_1989 mala som všetko nakomplet aj s ľuďmi, zvykmi, hostinou a živou kapelou.
@motogirl699 velmi pekne
@andrea_prestastna moc ďakujem 😉 celá svadba "zbuchana" za 2 týždne 😅
@mamina_1989 nerozumiem otázke, veď svadba na úrade nie je menejcenná ako tá v kostole. Mala som klasicky všetko ako každá nevesta. A na svadbu v kostole zasa tiež môžeš mať modré šaty, neučesané vlasy a bez make upu. Proste nezáleží kde sa ten sobáš koná.
@mk1111111111 s tým kvetinárstvom si to trafila, keď povieš že svadobná, hneď bude raz taká cena 😄
@janka1011 zaspali dobu, myslia ze to bude len raz a navzdy....🤣
zazila som mnoho takychto obradov. niektori boli obleceni normalne, ba priam civilne, no zazila som aj taku nevestu, ktora mala klasicke svadobne saty
My sme mali oblečené normálne rifle tričko ani kvety som nemala ani účes nič... Brali sme sa iba kvôli papierom ktoré sme potrebovali.... A hlavne preto že budeme mať v lete normálne svadbu v kostole takže sme sa na urad nijako extra nepripravovali
Je to tvoja vec. Ako sa oblečies, nalicis, aky účes, kyticu, všetko podľa tvojho vkusu. Veď je jedno kde je obrad, len nech to nie je špinavé, ale dôstojne hodné tej obradnej chvíle.