Svadba na úrade

patricia0000
12. jún 2023

Prosím vás s priateľom máme svadbu budúcy týždeň v piatok 23 .6.mam už urobenú svadobnú kyticu od jednej pani a mne dneska povedala priateľova mama že na úrade kyticu dávajú ako je to potom ale kyticu čo mám urobenú a objednanu si chcem prevziať nerobím si s ľudí no viete čo keď objednám preberiem len som chcela vedieť ako to je stou kyticou

dagas
12. jún 2023

@patricia0000 svadbu som mala na úrade a kyticu som mala svoju

hugigugin
12. jún 2023

@patricia0000 nikto ti kyticu nedá. Zablahoželaju ti a dostaneš kyticu.

patricia0000
autor
12. jún 2023

@hugigugin však tomu som sa divila že čo to je za blbosť preboha nuž asi musela nieco povedat

lubina
12. jún 2023

@patricia0000 no mozno ti na urade zagratuluju s dakymi kvetmi, ale to nebude svadobna kytica....to som este nikde nepocula, ze by urad daval neveste svadobnu kyticu

dzejsik
12. jún 2023

@patricia0000 určite ti nedajú svadobnú kyticu, môže sa stať podľa mesta, že si s vami možno na konci dajú prípitok alebo nejaký malý darček (možno aj kvet), ale to bude isto až po obrade ... my sme dostali knihu o meste, kde sa svadba konala s venovaním primátorky a na konci obradu uviedli gratulácie prípitkom s nami (aj to neviem či robia bežne alebo len za to, že sa poznajú s mužom a jeho rodičmi a že po nás už iná svadba v ten deň nebola)

patka06
12. jún 2023

Dajú ti kyticu po obrade, keď gratulujú. Nie svadobnú.

viky173
12. jún 2023

davaju kyticu aj pripitok, ale po sobasi ako gratulaciu, nie svadobnu :D

jaskolka
12. jún 2023

Dajú ti kvety po obrade pri gratulácii. Je to možno jedna ruža, či tulipány, kamoška dostala tri červené gerbery. Určite nie svadobnú kyticu.

bylinka25
12. jún 2023

Svadobnú kyticu si už nesieš pri vstupe do sobášnej siene, tie, čo dostaneš, to sú gratulačné kytice, aj prípitok dostanete.
Jediná kytica je na tom stole ako dekorácia.

rachel36a
12. jún 2023

@patricia0000 ziadnu kyticu na urade nedavaju...u nas maju taku umelu, ak nevesta nahodou zabudne, ale teda pouzili ju za roky len par krat

patricia0000
autor
26. jún 2023

@viky173 dobrý deň môžem sa spítat na seba teraz už máme po sobáši všetko dopadlo tak ako malo ale stredu si idem vybaviť občiansky zmenu priezviska potrebujem tam aj rodný list okrem sobasneho

mima1608
26. jún 2023

@patricia0000 ja som ani sobášny nepotrebovala. Pani za okienkom to mala všetko v počítači. Ja som len dala starý OP a ona všetko našla v systéme

viky173
27. jún 2023

@patricia0000 gratulujem a prajem vela stastnych spolocnych rokov 🙂 a co sa tyka uradov, tak tiez mam rovnaku skusenost ako mima1608, nepotrebovala som nic, iba som odovzdala stary obcianky, menila som meno aj trvaly pobyt minuly rok