Svadba na úrade

2. mar 2023

Ahojte, svadba na úrade pre mňa nejaka mala kytica že? Plus pozývame svedkov na obed. Ti co nám prídu zablahoželať bohužiaľ nepozývame na obed pretože to je civilny sobas len my dvaja a 2 svedkovia. To ze sa oni ponúkli že nám chcú prísť zablahoželať nech sa páči. Ale na obed pozývame len svedkov a na velkej svadbe bude kazdy na hostine..... Tak ?

andrea_82
2. mar 2023

urob si tak, ako vyhovuje tebe. Neviem, čo znamená "veľká svadba". Ja som mala obrad na úrade a potom klasickú oslavu ako bežná svadobná hostina. Nie každý sa berie v kostole. Takže sme len omšu vymenili za úrad.

slovenka753
2. mar 2023

Bude to ako chcete. Ale aspoň mini občerstvenie by som pre tých co prídu zablahoželať pripravila. Malý koláčik a pol decko. Pravdepodobne donesú aj male dary.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kinats
2. mar 2023

Mal som rovnako prvu svadbu len na urade a to este v stredu. Pred nami bola este jedna taka mini svadba a to bola nevesta vo vyssom stadiu tehotenstva v indickych satach a kyticou z pupav . bolo to velmi mile a rovnako im stacili len dvaja svedkovia. My sme to brali so vsetkou slavou aj s basnickou, hudbou, fotografom a to vsetko pre 6 ludi (svedkovia+moji rodicia). Potom taxikom do restauracie . Stacilo . Velka veselica pre priatelov a pribuznych bola az po niekolkych mesiacoch.

slovenka753
2. mar 2023

Tak potom nepredpokladám. To si ale nenapísala ze hostina bude aj neskor.... Inak prečo máte aj úradnú aj cirkevnú svadbu? Naozaj ma to zaujíma.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nelca84
2. mar 2023

O tom civilnom sobasi ste nemuseli hovorit, ked budete mat neskor svadbu v kostole. Iba ste si to skomplikovali.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
modrykonik33
2. mar 2023

@nelca84 presne, tiež si myslím. Na úrade ste mohli byť iba o svedkoch

h2
2. mar 2023

Nič z toho nie je povinné. Ani kytica pre teba, ani pozvať svedkov na obed. Dokonca ani obrúčky nemusíte mať.