Ahojte, chceli by sme mať svatbu v takom príjemnom teplom, no nie horúcom počasí. Mame vybraté miesto je tam krásne prostredie, exteriér ale aj interiér je super keby náhodou prší. No ale, keby neprší a nie je škaredé počasie, ktory mesiac je podľa vás lepší? Máj ci jún? Ktorý mesiac z tychto dvoch by ste si na svatbu vybrali vy? Keby ju chcete mať vonku.
Maj. A pise sa svadba
Koniec maja, zaciatok juna.
Podla poslednych majov a junov by som zvolila september alebo oktober... maj je taky desny posledne roky.. extremna zima... este mozno koniec juna...
Mali sme v máji. Po obrade, kým sme jedli, jemne spŕchlo a zase bolo vonku krásne. A to sme mali dátum cez "troch zamrznutých".
Maj..v juni je velmi horuco..kamoska mala v polke juna a to bolo hrozne vydrzat tie teploty..uf
Hovorí sa, že svadba v máji prináša nešťastie. Viem, je to len povera, ale aj tak by som volila radšej jún. My sme mali v auguste a bolo fakt horko. Ale zase aspoň neprsalo. 😁
tiez by som podla poslednych rokov volila uplne ine mesiace, napr. september, zac. oktobra.
v maji moze byt este realne fakt zima, v juni zase horucavy aj nad 30.
Mali sme 10.5. Ešte ráno, kým som bola u kaderníčky, pršalo. Odchádzala som od nej, už svietilo slnko. Celý deň bolo krásne a teplo. Až do noci. V nedele opäť lialo. V júni je už často horúco. Ale stačí jeden víkend. Kedy je horúce alebo upršané počasie a je jedno, ktorý mesiac to je…
Mali sme 9.5. Ráno jemne spŕchlo, o druhej slnečno, do kostola som išla v bolerku.
Ja by som volila radšej máj - druhú polovicu. My sme boli na svadbe koncom augusta cez tie najväčšie horúčavy a to bola katastrofa. Všetci dopoteny, vnútri vypeckovana klíma, mne tam až zima bola.
@janickacrazy svadba v máji schytala túto poveru, lebo keď sa v dobách dávno minulých zobrali v máji, museli pekne zalahnúť, hneď splodiť dieťa a to nebožiatko sa potom narodilo vo februári, keď bola najväčšia zima a nebolo čo jesť. Čiže malo minimálnu šancu na prežitie. To sa nás už našťastie netýka. 🤷🏼♀️
S tohoto by som si vybrala tak koniec mája alebo uz radšej jún...posledné roky býva máj dosť chladný .
My sme sa brali 15 .mája a veru najteplejšie nebolo..ale to aj preto že to bolo v čase zamrznutých.
Brat sa ženil tiež v máji pred 2 rokmi (nejak po 20,nie úplne koniec mesiaca ešte )a cez deň bolo fajn ,teplucko ale večer a v noci bola riadna zima.A minulý rok sme boli tiež v máji na svadbe tuším 6.5 a bolo celkom príjemne
Počasie si nevyberieme ...ale radšej by som volila koniec mesiaca,to už je väčšia istota že bude teplejšie
Pocasie nenaplanujes..
Mala som svadbu koncom maja. 2 t pred svadbou a 2 t po bolo krasne, naozaj teplo. V den svadby bola prietrz mracien, my v kostole a vonku sa certi zenili.. 🤪 nevadi, stastie nam prsalo..
Kamaratka mala prvy junovy vikend a mali naozaj chladno..
Proste hop alebo trop.. 🤷
Teraz je počasie tak vrtkave.
My sme mali svadbu 20.4. Bolo super 17stupnov.
Po obrade sprchlo. 1-2tyzdne predtym snezilo.
@matkamirko my svadbu plánujeme už dlho, vôbec neviem o com píšeš. Asi si sa zle vyspala keď máš potrebu rýpať. Nájdi si niekoho iného, tu mi píšu normálne ženy skúsenosti.
Pani neomylna🙈 takých ľudí ako ty milujem kks
@matkamirko pozerala som tu diskusiu, asi si si veľmi stala za svojím keď si vymazala komentáre 😅 ci si len zatrpknuta ze ty si svaTbu nemala?
@matkamirko pýtala som sa na jednu otázku, neodpovedala si mi a už ani nemusíš. Dúfam, že to pochopíš 😅
My sme mali mat 13.5. A nakoniec sme mali 17.6. A som rada ze sme ju posunuli. V máji v ten deň pršalo a ešte sme dostali kiahne dokonca aj manžel. V júni bolo prijemne mala som šaty s dlhým rukávom čipkované a v pohode, nádherné počasie sme mali.
Podla mna maj. V juni uz moze byt velmi teplo. Prsat moze hocikedy 🙂 ale aspon tym horucavam by som sa snazila vyhnut