Ahojte ! Mám na vás otázočku/
Nenájde sa tu niekto kto mal svadbu len so svedkami na úrade? Ako ste to riešili? Mali ste kyticu,, prípadne aké šaty..ďakujeeem, pekný deň prajem☺️
@emmacarmen bývalá kolegyňa asi mesiac dozadu, mala normálne svadobné šaty a kyticu
Ja som mala,mala som modre cipkovane saty po kolena,kyticu som nemala,nechcela som.🙂
Ja som mala pred mesiacom. Muž mal oblek a ja som bola úplne obyčajne. Keďže bola zima mala som hrubé čierne legíny a hrubšie zelené šaty. Obyčajne, obtiahnuté a na nohách snehule :D žiadna kytica. Celé to trvalo 5 minút takže za mňa zbytočne riešiť niečo iné 🙂
@emmacarmen kolegyna mala svadbu len takto v kruhu par ludi.Mala biele saty aj kyticu, make-up, vsetko 🙂 Ale je to na kazdej osobne rozhodnutie
nevesta rifle a bluzka, zenich kapsace a mikina, svedkovia podobne, bez kytice, bez stresu a zbytocnych ceremonii
Kamaratka mala svadbu len na urade o svedkoch, ale mala aj saty aj vsetko. Ono je to asi na kazdom, aku chce mat svabu a doplnky
@emmacarmen kolegyna mala pred 2 tyzdnami svadbu. Kyticu nemala ani zenich pierko,saty mala len take elegantne nie svadobne
Kamoška mala ešte pred rokom, mala jednoduche šaty po kolená, krajkove bolerko, malú kyticu a pekný slávnostný účes. Muž mal oblek bez kravaty, svedkovia normálne elegantný kostým a tiež oblek. Je úplne jedno, čo si obleciete, je to na vás
Ahoj,ja som tak mala,saty som vtedy mala take bleduckoruzove, letné, manzel mal len koselu a riflove sortky, malovala som sa sama, ako na bezny den, a nemala som ani kyticu ani prstene.
Ja som mala aj keď nakoniec dnu pustili ešte pár ľudí naviac ale tak mala som krátke biele šaty a aj kyticu z natrhaneho orgovánu 🙂
@emmacarmen my sme mali len pri svedkoch + nas syn. Mala som kratke cipkovane biele saty aj kyticu som mala. Kvoli fotkam som si dala spravit uces, make-up a nechty som si robila sama. Po obrade sme mali rezervaciu v restike, dali sme si veceru a vestou domov sme sa zastavili u nas na dedine v pohostinstve 🙂 My sme boli spokojni, tak sme to chceli. Podotykam, ze to bolo v 2017, nie v covid dobe.
@emmacarmen my mame svadbu o tri tyzdne a kedze dalsiu uz v zivote neplanujem (aspon zatial 😂), tak budem mat pekne biele saty, kyticu a vsetko co k tomu patri, aby ten den napriek okolnostiam, nemoznosti mat tam rodinu a priatelov bol vynimocny 🙂
@emmacarmen Neober sa o moznost byt nevesta, len koli tomu ze je to minimalisticka svadba. Ved toto moze byt tvoja jedinna prilezitost mat svadobne saty a vsetko co k tomu patri.
ahojte, ako ste to riesili v praci - priniesli ste kolace alebo nic a iba oznam na personalnom?
@emmacarmen moja sesternica tak mala, mala modré šaty po kolená a pekny bledo modrý kabát/dlhšie sako,topánky na opätku....kyticu samozrejme, uces pekný, make up.bola to pre ňu druhá svadba.