Svadba dcéry a nejaký príhovor či báseň od súrodencov

dada96
18. júl 2018

Dobrý deň, chcela by som poprosiť, či neviete kde by som zohnala nejakú báseň alebo príhovor pre dcéru na svadbu od svojho brata 15r a sestry 4r.Chcem jej, pripraviť večer milé prekvapenie, len nech sa mám od čoho odraziť (prispôsobím to). Veľmi ďakujem za nejaký nápad

gir
19. júl 2018

Milan Rúfus- Modlitba za staršiu sestru.

dada96
autor
19. júl 2018

@gir ďakujem, pozriem

maruski99
19. júl 2018

@dada96 alebo skúsiť vymyslieť nejakú vlastnú..to by ju najviac isto potešilo a milo prekvapilo 🙂

zuzanka.zuzu
19. júl 2018

@dada96 s tým prekvapením počas programu na cudzích svadbách opatrne 😉

dada96
autor
19. júl 2018

@maruski99 to by som rada, len neviem ako sa odraziť, chýba mi inšpirácia

dada96
autor
19. júl 2018

@zuzanka.zuzu to je svadba mojej dcéry a príhovor od súrodencov. Viem, že by ju to veľmi potešilo

zuzanka.zuzu
19. júl 2018

@dada96 ahaaa tak to áno, ale napísala si to ako hotentót 😂 rovno si mohla napísať, že príhovor súrodencov vo veku 15 a 4r 😉

mijunik
19. júl 2018

@zuzanka.zuzu náhodou... ja som to pochopila správne... 😊😁 Ale pri mojej chápavosti niekedy... Fakt len náhodou... 😁😁😁
@dada96 obaja mladší nech Ti vlastnými slovami povedia, čo k svojej sestre cítia, ako ju vnímajú, čo ju vystihuje a Ty tomu dáš formu. 🙂

dada96
autor
19. júl 2018

@mijunik len syn je teraz v puberte tak sa dosť hambí a dcérka mi povie, že ju má rada a že chce byť s ňou. Bola pri jej pôrode a sú spolu veľmi späté. Nechcem nič veľmi sentimentalne, nakoľko už teraz fňukám a staršia dcéra je po mne. Ale určite by ju veľmi potešilo pár milých slov.Ale skúsim to...