Dobrý deň, chcela by som poprosiť, či neviete kde by som zohnala nejakú báseň alebo príhovor pre dcéru na svadbu od svojho brata 15r a sestry 4r.Chcem jej, pripraviť večer milé prekvapenie, len nech sa mám od čoho odraziť (prispôsobím to). Veľmi ďakujem za nejaký nápad
@dada96 s tým prekvapením počas programu na cudzích svadbách opatrne 😉
@zuzanka.zuzu to je svadba mojej dcéry a príhovor od súrodencov. Viem, že by ju to veľmi potešilo
@dada96 ahaaa tak to áno, ale napísala si to ako hotentót 😂 rovno si mohla napísať, že príhovor súrodencov vo veku 15 a 4r 😉
@zuzanka.zuzu náhodou... ja som to pochopila správne... 😊😁 Ale pri mojej chápavosti niekedy... Fakt len náhodou... 😁😁😁
@dada96 obaja mladší nech Ti vlastnými slovami povedia, čo k svojej sestre cítia, ako ju vnímajú, čo ju vystihuje a Ty tomu dáš formu. 🙂
@mijunik len syn je teraz v puberte tak sa dosť hambí a dcérka mi povie, že ju má rada a že chce byť s ňou. Bola pri jej pôrode a sú spolu veľmi späté. Nechcem nič veľmi sentimentalne, nakoľko už teraz fňukám a staršia dcéra je po mne. Ale určite by ju veľmi potešilo pár milých slov.Ale skúsim to...
Milan Rúfus- Modlitba za staršiu sestru.