Ahojte, tuto sobotu mame mat svadbu. Všetko vybavené oznamenia spravene všetko. A teraz pozerám noviny a vraj lockdown. Neviete niekto či obrady zrušia tiež? My sme všetci očkovaný cela rodina som s toho na nervy neviem či ju mám zrušiť alebo čo.. v štvrtok mám ísť zaplatiť a prebrat šaty a neviem čo robiť. Za každú radu budem vďačná :(
@kristinawe ale toto povedali že teraz podľa farieb už neplatí
@naloxon my toez iba na radnici
treba si pockat co povedia zajtra, teraz si mozeme len domyslat
Nepanikar. Ak aj schvalia najskor to zacne platit od pondelka. Cize ak myslis tuto sobotu idete podla farby okresu a automatu - automat.gov.sk
@janewithane podla uniknutych info zrejme uz od stvrtka, najneskor piatka
@inga93 celé zle toto…. Zo dna na deň proste. Lockdown znamená aj že dajú hneď stopku aj svadbam? Alebo tie by mohli byt bez obedu v restike ?
@janewithane tiež som dúfala ale hovorili
Od štvrtka
to vobec netusim, zajtra snad budeme mudrejsi.. je mi to luto 🙁
@inga93 my sme sa tak tešili všetko mame hotové kľudne aj keby obed neni len ten obrad.. dúfam že budú brat ohľad na to že cez ten vykend ma svadbu dalších 100ludi a nemôžu im pokaziť ich deň to proste nejde.. aspoň tým dvom ja som s toho hotová.. ach..
Dnes maju vsetko povedat, sleduj tlacovku, ja som citala "zarucene uniknute info" a bolo tam niekde spomenute, ze vynimkou moze byt aj cesta na sobas...ale uvidi sa
Ahoj, neboj sa. Obrady povolene podla mna budu. Boli povolene pocas LD aj predtym. Tiez som sa tak vydavala❤ Len sobasny obrad na urade. A vobec mi nechybala ziadna hostina, bola som aj tak stastna nevesta, prerevala som od dojatia uz nastupny svadobny pochod 🙈
Aj ja mam v sobotu svadbu tak čakám čo bude večer 🤦♀️
@elenita minuly sa dali ? Ja som nevedela
@silvinecka tak tiež máš stres asi co
fuha, tak to verim ze to je na porazenie, a to ste mali mat teraz niekedy ci ako? lebo zatial vraveli ze ten lockdown len do Vianoc, jasne ak to nepredlzia
No co ti poviem
Vylozkla som si nohy dala som si kávu koláčik
Pohodaaaaaa😂😄
Uvidíme čo bude
@balaskovae jasne ze to budu predlžovať 😉
Mame s tým skúsenosti
moj syn mal svadbu minuly rok v decembri , cez lockdown , ked sa este neriesili OP ani OTP a teda mali max. 6 ludi v obradnej( nevesta , zenich, 2svedkovia, fotograf a kedze sme sa nevedeli dohodnut kto s rodicov pojde tak isla moja mama sama, je to jej milacik 🙂, takze podla mna to pojde len tak ako minuly rok, my ostatny sme pockali vonku , vonku sme sa pofotili a sli sme ku nim domov a tam sme mali len obcerstvenie
@balaskovae hej teraz sobotu
@silvinecka ja som na nervy prosim si tiež takýto prístup mat 😅 nedá sa mi ide ma poraziť
Zapni si správy pozri ta naša vláda sa zas zerie medzi sebou nooo
@silvinecka 😅
@silvinecka vraj byt môžu ale koľko ľudí som sa nedozvedela neviete niekto ?
@evamarek77 to som pochopila ale koľko ludi na sobáši
Brat chcel svadbu len na úrade a starosta povedal že až buduci rok. Očkovanie ani neriešili. Zavolaj na mesto či obec.