Ahoj, chcem sa spýtať tých, ktoré ste mali na svadbe CANDY BAR a tam aj dezerty v pohárikoch, cup cakes a rôzne šľahačkové dezerty, či sa Vám to neroztopilo? Alebo taá šľahačka držala? Chceme mať svadbu v máji a mám z toho obavy, aby tie dezerty vydržali. Prípadne o kolkej vám dávali CANDY BAR, aby dezerty vydržali? Možno hlúpa otázka, ale bojím sa toho.
máj je uplne v pohode , zaleží aj na akom mieste to budete mať (klíma to istý )
tak isto sa dá dohodnúť s obsluhou nech vytiahne pár kusov a priebežne doplnať z chladničky
@filipko_nelinka mali sme vonku na konci maja a mali sme chladnicku. Taku mensiu sklenenu. Kolaciky bolo vidiet a boli prijemne osviezujuce. Bez ohladu na to ci sa to roztopi alebo nie, nikto nechce teplu panacottu
Ďakujem Vám baby. 🙂 Myslela som tak, že pár kusov sa vytiahne a priebežne dopĺňať, bude v KD, tak preto mam obavy, keby bola vonku isto to riešime chladničkou,ale mini chladnička v candy bare by bola čudná 😀
@filipko_nelinka v KD mali takto švagrovci.
Obsluha chodila a na výmenu dávala chladiť, ako si pisala.mali klímu.ale bolo to také naháňanie,sťahovanie zákuskov, prinesenie ,také chaotické .
@pe_mi Ved preto chcem len zopar takto dezertov v tom teple,žiadne zákusky len svadibne kolaciky, pagáčiky, linecke a slane pecivo po stoloch. 😉
@filipko_nelinka myslela som taketo. To nie je uplne chladnicka. Nam to konkretne pozicala cateringovka. Urcite sa to da do candy baru zakomponovat
Nie nebol problem, takisto kremove by sa ti mohli topiť ked je teplo a vsetko drzi 🙂 obsluha postupne doplnala, plus klima urobila svoje. Smelo do toho
@filipko_nelinka chladiaca vitrína je top. Švagor mal pred 5r na svadbe
@filipko_nelinka tiez sme mali vsetky zakusky a pohare v chladnickovej vitrine a to sme sa brali v oktobri a bolo fakt nezvycajne teplo, dokonca nam ponukali aj vykladnu mraznicku na zmrzlinove pohare ...oplati sa do toho investovat nepotrebujete potom mysliet na to aby sa to aj rozdalo, zjedlo a neroztopilo
Bez chladničky s ati to určite roztopí.