Máme ísť na svadbu…avšak malá nevydrží hore ani dva hodiny…neznáša kočik…v autosedačke pospi ale pred tym poriadnd plače ale zaspi..nema rada veľa ľudi okolo seba…v nosiči vie aj spinkať…je blbé isť na svadbu a malu mať v autosedačke a potom ju tam dať do nosiča ? Čo si mám keď tak obliecť ? Lebo aj kojim :/ a ešte ako je teplo sa aj uvarime asi aj sebe lebo to ma byť poobede…nemam chuť tam ani ísť keď si to mám predstaviť..
My sme nedávno išli kvôli tomuto iba na obrad. Neľutujem.A to bola najbližšia rodina. Všetci to chápali.
Nešla by som v ziadnom pripade.
ked si takto poznas dieta a vies vopred, ze to bude pre vas utrpenie, nesla by som... jedine, ze velmi tuzis ist, v tom pripade kludne uprav vsetko podla dietata a neries ci to je ok alebo nie ako napriklad ten nosic alebo odchod do tichej miestnosti, kde sa neuvarite a tak podobne, ale moze sa.stat, ze dieta bude mat naladu byt cely cas mimo a budes niekde bokom od zaciatku do konca
Choďte len na obrad. Určite by som nechcela na svadbe vrieskajúce babatko
Ja by som isla, vyskusala a ak to nebude ok, tak by som sla domov. Alebo by som sla az vecer na par hodin. Chapem, ze sa bojis a mas z toho stresy, ja som mala vacsie a bezproblemove dieta a tiez som bola z toho na nervy, ako to zvladneme, ako to bude a bolo to super. Vyskusaj a uvidis. Ak sa na to necitis, tak nechod, ale pokial to mate blizko, mate auto, viete sa zobrat a odist, tak preco to nevyskusat. Samozrejme placuce dieta nasilu na svadbe nebudete drzat... A ano, jasne, mozes mat kludne dieta v nosici.
S takým malým dieťaťom by som išla na svadbu jedine vtedy,ak by išlo o svadbu môjho súrodenca,aj to by som išla len na obrad,večeru,max.prvý manželský tanec a potom by som sa ospravedlnila..Ak by to bola svadba hocikoho iného,nešla by som na ňu..
V tomto teple idem horko ťažko von len ráno max do desiatej. Keby mam absolvovať to co ty, isla by som tak akurát 3 ľuďom mne blízkym aj to len na obrad. Tolky stres - o tom svadby nemajú byť.
Bola som tak so synom keď mal 2 mesiace a 5 mesiacov, podľa popisu podobný prípad ako tvoje dieťa a napodiv to zvládol oba razy super :D vydržal v kočíku dlhšie ako kedykoľvek predtým, pospal, neplakal, nosič som mala so sebou, ale nepoužila som ho nakoniec. Už keď išla hudba naplno, bola som s ním mimo hlavného hluku (ale dajú sa zohnať aj také protihlukové slúchadlá) - prestriedali sme sa pri ňom. Cca o desiatej sme šli preč, to už drobec spinkal a ani sa cestou domov nezobudil. Nehovorím, že to bol pre mňa zážitok storočia, ale lepšie ako sedieť doma.
No a prvý raz som mala oblečený top na dojčenie plus dlhú sukňu, na druhú svadbu som si kúpila dlhé šaty s takou gumičkou cez ramená, takže sa dali ľahko stiahnuť a kojiť v nich. No ak sa ti fakt nechce, nechoď, je to pochopiteľné 🙂
Skúsila by som. Ak b to nebolo dobre, odišla skôr ako plánovala.
Ja by som isla s nosicom, pozicaj si sluchatka kvoli hluku a maly bude spokojne spat na tebe aj do rana. Saty je najlepsie na zapinanie vpredu, aby si mohla kojit. Este by som zobrala kocik a ked zaspi, tak vyskusat vyklopit, ale nosic je pre mna lepsia volba. Ak to nebude fungovat, tak mozete ist skor domov.
Chod vyskúšaj a keď to bude zle pôjdeš domov... 6 mesačný už chce vidieť, možno ho niečo zaujme a možno prekvapi
Nemáš malého kde nechať napríklad babka, mama? Niekto schopní kto sa postará? My sme takto strážili kamoske aj na noc 4 mesačne babatko a aspoň si to užila mlieko nám doniesla a dali sme do mraznicky.😁
Ďakujem veľmi pekne za rady a skúsenosti, zvážili sme že na obrat pojdeme len ak bude vyspatá a na hostinu kuknúť neskor keď bude tiež vyspatá 🙂 a nie nedáme ju nikomu minimálne do kým nebude rozprávať a sama si nepovie 😀
Píšeš, že mala nemá rada veľa ľudí, nemá rada kočík. Má byť teplo. Ja osobne by som nešla, resp.sla len na obrad. S ohľadom na dieťa. Teraz sme na jednej svadbe boli, boli tam dve detičky (6 a 8 mesiacov). Mladšie - spalo, nič mu nevadilo, ruch, hudba...nič. To staršie, to bolo utrpenie pre všetkých už. Plakalo fakt nonstop, rodičia sa vôbec nemohli baviť, neustále boli na ulici v kociarom, večeru jedli na striedačku s placucim dieťaťom na rukách.