Sú toto vhodné šaty na svadbu?

22. júl 2023

Ahojte, sú vhodné na svadbu? Hlavne farbou, veľmi sa mi páčia, majú ich aj v bledej ružovej ale táto modrá je krajšia, teraz už len chcem zistiť či sú vhodné na svadbu. Vadilo by vám to ako neveste? Ideme na svadbu vzdialenej rodiny môjho manžela, pred tým som sa s nimi stretla raz, budú mať velku svadbu, veľa ľudí.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzikak
22. júl 2023

tazko povedat. ten spodok je velmi podobny nevestinym satam hoci su kratke. Osobne by som vybrala ine lebo predpokladam, ze nevies ake bude mat nevesta. Nevestu poznas ? Napis jej a posli saty, so slovami, ze si vazis pozvanie a chcela by si tieto saty a ci ako nevesta nema namietky aby sa neurazila. Ak ti povie, ze kludne v pohode tak nemusis riesit na koniku. Zariad sa podla nej.

autor
22. júl 2023

@zuzikak práveže nepoznám, teda videli sme sa raz. A majú ich aj v dlhej alternatíve do toho určite nechcem ísť, lebo tie mi prídu ako svadobné. Tieto krátke sú prijateľnejšie.

autor
22. júl 2023

Pridám aj dlhú alternatívu, tie sú asi prijateľnejšie kvôli farbe ale neviem ako strihom/dĺžkou.

zuzikak
22. júl 2023

ano tieto nepripominaju svadobne lebo farba. Su pekne spolocenske/vecerne.

valeria_h
22. júl 2023

Tie krátky sú pekné a kľudne by som si ich dala na svadbu 🙂

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mishellitta
22. júl 2023

Tie prve, kratke sa mi zdaju uplne v poriadku. Ja by som si ich dala.

tamitamitami
22. júl 2023

Aj jedny aj druhé by som si na svadbu dala, vyzerajú pekne (mne sa viac páčia tie prvé)....ak by som ich ale volila tak by som si dala na seba niake farebné doplnky, aby som nepôsobila ako nevesta.

lvulik
22. júl 2023

Fuha tak ja som asi puritan, mne sa tie šaty nepáčia vôbec a na svadbu sú podla mna nevhodné. Vrch na obidvoch vyzerá ako korzet zo spodného pradla. Netusim, ako by som to vnímala ako nevesta, ale za mna nevhodné...

markaterka
22. júl 2023

@lvulik súhlasim

heni79
22. júl 2023

@lvulik Presne to mi napadlo ako prvé. Akoby vrchný diel šiat chýba. Hento je korzet. @autorka - za mňa vôbec nie. Mimochodom, prečo takáto otázka anonymne? 🤔

lusiza
22. júl 2023

Tie prvé sú super 👍

domka222
22. júl 2023

Mne prídu tie prvé šaty ako nejaká len "spodnička" a vrch korzet spodného prádla

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
betulinka1
22. júl 2023

Su super. Kludne si ich daj.

avonladyba
22. júl 2023

Mne sa páčia, veď sú modré, nie sú biele. Páči sa mi aj prevedenie korzetový štýl, je to zaujímavé, nie nudné.

fineta
22. júl 2023

Nádherné!! Úplne super na takú príležitosť akou je svadba.👌A ak letná svadba, opálené telo v nich, žiarila by si. 😊

jaskolka
22. júl 2023

Na mňa prvé pôsobia ako taká "lepšia" spodnicka. Ten vrch je taky zvláštny, nesedí mi k tomu spodku.
Druhe tiež ten vrch... Neviem, kazí to celkový dojem, nesedí mi tam niečo, akoby tam volaco ešte chýbalo.

jaskolka
22. júl 2023

@lvulik presne, ten vrch to kazí..

lenuska9999
22. júl 2023

Tie prvé sú krásne , ja som sa toho roku vydávala a známa mala podobne šaty , tá istá farba. Vôbec mi to nevadilo. Podľa mňa sa nedajú zameniť so svadobnými, veď sú modré 😀

beronsche
22. júl 2023

@karinka223 ty o com pises? Ake od muzov to zeny vyzaduju? Tak predsa existuje nejaky spolocensky bonton a nejake pravidla obliekania na urcite prilezitosti.. aj ked v poslednej dobe mam pocit, ze ludia sa absolutne nevedia obliekat podla typu udalosti...
Ci by si chlapa vyobliekala do kratasov a havajskej kosele Len preto, ze je svadba v Lete?
Vies, co je absurdne? Takyto nazor...

thoughtfulweirdo
22. júl 2023

Mne sa zdajú nedošité, nedokončené, ja by som si ich určite nekúpila, lebo sa mi vôbec nepáčia. Ale ako neveste by mi to bolo úplne jedno, aj keby niekto skutočne prišiel len v spodničke 😁

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessie12
22. júl 2023

@karinka223 tak ako moj partner odo mna nieco ziada co sa tyka bontonu obliekania sa na taketo udalosti, tak je logicke, ze ja tiez to od neho budem ziadat. Uz som to pisala v podobnej teme, myslim, ze to bolo ohladom saka pocas obradu.

lvulik
22. júl 2023

@karinka223 nejak mi uniká pointa, prečo si sa takto v tejto téme opustila, ved nikto tu mužské obleky nerieši 😃😃😃

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessie12
22. júl 2023

@karinka223 tak my si neprikazujeme v style, ze ,,musis si obliect toto a hento" alebo ,,musis urobit to a to". Nie. Vsetko ide v ramci nasej dohody. Ale co sa tyka obliekania sa na taketo akcie, tak ja som za klasiku. Dlhe saty pre zenu a oblek pre muza. Naposledy som bola na svadbe v septembri co je este pomerne teplo a v kostole mal cely cas oblek a ja sako a az ked bolo po ceremonii, tak obcas sme si saka dali dole. Inak sme ich cely cas mali na sebe.

domiklik
22. júl 2023

Nepáčia sa mi, ale ani mi nevadia...