Sú toto vhodné šaty na svadbu?

12. okt 2022

Ahojte, idem na svadbu kamarátke, budem tam pomenej mladších ľudí. A tí čo tam budú sú väčšinou už s rodinkou, my budeme možno jeden z dvoch párov, ktorí ešte nemajú rodinu a žijú "nadivoko". Bavíme sa tu o ľuďoch do 25 rokov. Zvyšok hostí aj v tomto veku žijú na dedine (absolútne nič proti nim ani tomuto životu nemám), ale predsa len konkrétne toto sú inak zmýšľajúci ľudia. Mám pocit, že sa všetci zasekli niekde v roku 2005 v niektorých veciach. Konkrétne ženy majú taký mamičkovský look z 2005, napríklad ako dve posledné fotky.
Ale nechcem nikoho osočovať, je to ich výber a ja to plne akceptujem, ale tu je pointa mojej otázky.
Prvé tri foto ružové šaty, tie by som si chcela dať. Ale bojím sa, že by to mohlo byť príliš vulgárne, prípadne by sa to nehodilo a mohlo by to zle pôsobiť, nechcem počúvať potom klebety o sebe. (Sme z tej istej dediny, len tam pár rokov nežijem)

beata_k
12. okt 2022

Pfuuu nitku na tebe suchu nenechaju. Ale inak su pekne 😃

jarmila2010
12. okt 2022

mne sa,ani nepacia...a urcite su dost vystredne

romikk22
12. okt 2022

Určite sú vhodné na svadbu , neváhaj kľudne by som si ich dala ak sa ty v nich dobre cítiš 🙂 si mlada nemusíš byť zahalená od päty po krk 🙂

janai1
12. okt 2022

Ak máš na ne postavu smelo do toho

pribinak
12. okt 2022

Podľa mna sa na svadbu nehodia, to je tak na večeru s nejakym chlapom ktorého chceš silno zbaliť

Neviem aké veľké prsia máš, ale pri tancovaní ak máš take prsia ako tá modelka, tak asi chlapov dosť zaujmes 🤣

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elviku11
12. okt 2022

ty si na tych fotkach v ruzovom?

elviku11
12. okt 2022

inac ako vies, ze ostatne zeny pridu v takych satach ako si dala na poslednych fotkach? Mozno prekvapia, nikdy nevies 🙂

bluka2
12. okt 2022

Ak máš takú postavu, tak v pohode. Ak máš 100 kg, radšej nie

lucinka1988
12. okt 2022

Tie ružové sú veľmi pekné a určite vhodné na svadbu, ak máš do nich postavu, ktorá by mala byť v takýchto šatách fakt tip top..Ak by niečo malo odstávať, nebol by vyplnený dekolt alebo nemáš pekné dlhé nohy, zvolila y som iný model. Inak určite super voľba👍

autor
12. okt 2022

Som chudá, prsia B, nie som na tých fotkách a dlhé nohy nemám, preto ten rozparok, aby ma to trošku natiahlo v lodičkách. A viem, že prídu lebo sa poznáme a viem čo si idú dať, najhoršie je, že nevesta je sklamaná lebo vraj nebude mať pekné fotky s nimi. Ona je tiež tá "nadivoko" akurát teraz už nebude. 🙂 Podľa mňa tie šaty vôbec nie sú vulgárne, len to čo si myslím ja si nemusia myslieť oni. Tak preto nechcem vyvolať nejaké scény alebo nechcené reakcie na svadbe. Aby nevesta nepočúvala čo to má za kamarátky.

elenka74
12. okt 2022

Pre mňa sú tie ružové príliš sexi na svadbu, ale veru, treba si dať pozor na postavu a tiež prsia. Zažila som na svadbe takéto podobné šaty, mladá žena, ale prsia ala psie uši, strašne to vyzeralo.

1ryba
12. okt 2022

Pôsobia lacno. Za mňa neveste by mala patriť pozornosť, nie tebe s holým chrbtom a zároveň aj veľkým rozparkom. A nejde pritom o usadlé oblečenie ostatných ani o to či sú z dediny. Tie šaty sú ako z Aliexpress, z tých menej podarených.

autor
12. okt 2022

A máte nejakú predstavu (foto) čo by bolo vhodnejšie? Pomohlo by mi to odpichnúť sa od toho aké vyberať 🙂

bluka2
12. okt 2022

Podľa mňa košíky B v pohode, ak ti to teda nejako neodstava

kitycat
12. okt 2022

Tie ruzove su az moc odvazne.. Skus este pohladat nejake ine. Ja chhapem, ze si malda stihla, ale toto na mna posobbi hrozne lacno... Ten volan vzadu mi na tie saty nepasuje aj ten prilis odhaleny chrbat. A akk by si bola bez podprsenky, znesu to tvoje prsia?

maminkasisa
12. okt 2022

Podla mna tie ruzove nie su vobec vhodne na svadbu

majkabambulik
12. okt 2022

Dobre rozmyslas, ked sa zamyslas, ze nevesta bude mat co vysvetlovat priamo, alebo poza chrbat, ze na jej svadbu prisla ta prostitutka z mesta.... Pozornost ma naozaj patrit krasnej neveste a nie polonahej zenskej na ktoru budu civiet chlapi... Budu sa neprijemne citit aj manzelky tych chlapov a to nerobi dobru krv v rodine. Ty sa zbalis nazad prec z dediny, ale oni tam ostanu-nebud teroristka co hodi bombu a potom sa vzdiali a necha tak co vyviedla.

elanor
12. okt 2022

Tie ruzove posobia velmi lacno az obscenne. Takze ak chces byt na svadbe za lacnu stetku, ktoru chlap splasil pri ceste, alebo za lacny eskort 5tej cenovej, kludne do toho.
Ak chces, ale byt za damu, co predpokladam, ze chces, tak si urcite vyber nieco uplne, aleze uplne ine. A tie dalsie fotky su tiez otrasne.

ivett1
12. okt 2022

Na tie ružové treba modelkovsku štíhlu postavu a výšku, lebo každú disproporciu bude vidieť...tie druhé sú fajn, ale pre staršie ženy 😉 tie tretie možno...ale tá farebná kombinácia... 🤔... dala by som nejake veselšie farby, si mladá, ideš sa na svadbu zabaviť...voľ si také šaty, aby si sa cítila aj pohodlne a aby si nemusela sledovať, či ti netrči bruško, keď si niečo zobnes alebo vypijes...strih ružových na zábavu moc nie je, na fotenie áno 😉

barborachors
12. okt 2022

tie saty sa hodia do kasina ako z bondovky... nie na usadlu dedinsku svadbu. Ake ak chces rozvirit vody v dedine, smelo do toho 😉 Ked ti nebudu vadit uchylne pohlady dedkov a oteckov a pripadna zavist zien, preco nie. Ty musis vediet, kolko znesies a ci sa budes dobre bavit s vedomim, ze naseries polku svadobcanov. Tie saty by som si dala len vtedy ak by mi ich schvalila nevesta a potom by som neriesila... co tak sa opytat rovno jej?

janai1
12. okt 2022

@ivett1 si prečítaj ešte raz ten príspevok... Píše ze v šatách typu 2 a 3 prídu ostatne ženy z dediny

kitycat
12. okt 2022

Nieco take, s viac zahalenym chrbatom?

basszabik
12. okt 2022

Šaty krásne ale nie vhodné na takúto príležitosť najmä ak ide o dedinskú svadbu. Ak máš chuť na ružovú volila by som niečo takéto.

lienka.7
12. okt 2022

Ani jedny z tých co si dala fotky.
Otras

autor
12. okt 2022

Ja nechcem spôsobiť nič zle, preto sa pýtam na názor. 🙂 Aj som to hore písala.
A neveste sa páčia, ona mi ich preposlala asi z 20-timi ďalšími 😄 Ale nechápe to, že ona je z rodiny ju musia tolerovať, mňa nie. A má veľa starosti so svadbou tak jej nechcem vypisovať, toto všetko. Preto sa radím tu, je to široká škála žienok čo majú názor 🙂

lenqua_12325
12. okt 2022

Podľa mňa pôsobia strašne lacno. Prepáč.
Možno tak do spálne na pár minút, kým Ti ich chlap vyzlečie 😅 a babky z dediny Ťa zožerú 🤭

dadis
12. okt 2022

Mne by sa tie ruzove aj pacili, ale nejako divne sedia tej zene, asi su zle strihane..podla mna by si sa v takych ani dobre necitila, svadba trva x hodin, treba si obliect nieco, v com sa aj dobre budes citit a pripiti ujovia na teba nebudu zmurkat 😂😂😂

ivett1
12. okt 2022

@janai1 veď v poho, nech prídu😉komentovala som skôr všeobecne strih šiat...

ivangeline
12. okt 2022

Nie,nie,ok.