Ahoj, bola som pozvaná na svadbu sesternice a premýšľam nad šatami, lebo mňa sesternica pozvala osobne a viem, že robí síce tam nebude nejak extra veľa ľudí ale vraj bude luxusná a vraj sa máme všetci obliecť luxusne, a uvažujem nad šatami (pridám foto), podotýkam, že viem aké šaty bude mať nevesta a ani z daleka sa nepodobajú
@mesiacikluna určite sú vhodné
Tretie nie. Prve su krasne, druhe tazko povedat ako by vyzerali na postave.
prvé
oooooooooo tie druhééééééééé 😍
ja osobne najviac prvé alebo druhé lebo zase sesternica videla a povedala mi, že nech vezmem ktoré sa mi budú najviac páčiť, lebo tak trochu sme pozerali spolu ale zase stretla som sa aj s tým, že jeden človek s tým mal problém a to jej ženích, že vraj či som normálna lebo, že zatienim jeho ženu 😒 aj ked každý mi to chváli aj nevesta samotná
@mesiacikluna Nezatieniš nevestu, to je taká blbosť, že až. Ona bude "hlavná postava", nech budete mať obe na sebe čokoľvek. Prvé aj druhé šaty sú krásne, daj si tie, v ktorých sa lepšie cítiš.
Chcela by som ich vidieť na real postave.
@mesiacikluna musela zadat aj dress code a farby svadby. Spytaj sa. A zvolila by som posledne
Mne sa velmi pacia prve aj druhe, sú úžasné, no zdaju sa mi az moc výrazne, a preto by som zvolila c.3, su krásne a nie su prehnane vycackane. Tie prve a druhe by som zvolila, keď budem ja hostitelka
@kitycat ona povedala, že luxusne a sama povedala, že jej nevadi ani prvé ani druhé len ja sa neviem rozhodnúť lebo tie tretie sú také, že ....no aby neboli reči ale inak by som rada 1. a 2. a farby nezadala ani štýl nejak nešpecifikovala len, že luxus
@7miriam77 chápem čo chceš povedať ale zase ked to jej nevadí a men sa tiež páčia a nie sú svadobné ani nič tak neviem prečo by mal byť problém ale tak čo už, lebo máme v rodine párik čo rieši všetko :D ale, že všetko ale pre nich je to typické
@mesiacikluna pytas sa nas na názor, tak ti ho vydadrujeme, aj tak sa rozhodnes podla seba🙂. Vieš ako to je...100 ludi 100 nazorov
@mesiacikluna ak mas zatienit nevestu, tak z mojho pohladu bordovs puta pozornost viac tak ta petrolejova 😅
Preto by som volila tie. Tie modre maju nadych svadobnych, tie by som nebolila.
A nevesta by mala zvazit aj farebnu skalu. Vyzera to ozaj luxusne
pre mna su najkrajsie prve, aj sa hodia na svadbu, su sice tiez vyrazne, ale ked ich schvalila nevesta, tak potom je to v poriadku🙂
Ja by som osobne nebrala tieto velke sukne, vecerne roby, nie je to ples. Jedine ze by svatba bola naozaj "black tie".
Ja by som zvolila splyvavejsie saty, z lepsich materialov, dlhe, ale krasne strihane.
Nepises, kde ani kedy je svatba, takze tazko sa to hodnoti.
Z tych, co si dala by som brala tie tretie. Prilis vyrazne farby na svatbu mi pridu privela, alr zas, nemame kontext, tak tazko sa radi.
(A uz duplom, ked sa zenich vyjadril negativne, tak by som, sic nerada, ale pocuvla. Naco robit rozbroje naschval, ked mas moznosti.)
@mesiacikluna najviac sa mi páčia prvé, ale zošila by som ten rozporok na spodnej strane aspoň po koleno.
V reále čo som videla šaty, ktoré mali aj výstrih, aj rozporok, vyzerali tak nejako lacno.. Keď už tak buď výstrih alebo rozporok. Oba spolu nevyznieva luxusne a decentne.
Osobne by som ale na svadbu nešla ani s tak hlbokým výstrihom. Ak si mladá a pekná, tak je to dosť pravdepodobné že zatieni nevestu a každý ti bude pozerať na prsia. 😀
@mesiacikluna zaujímavé, že to povedal ženích. On sa nejako veľmi zaujíma asi 😀
prvé sú náááádhernéééé
Väčšinou majú problém s tým, že niekto niekoho zatieni žena. 😂 Ženích je nejaký premotivovany. Daj si šaty ktoré sa ti páčia a ktoré ti sedia. Osobne by som brala prvé. Tie druhé sú také pre nevestu, a tretie majú peknú akurát tak farbu.
@777januska777 čo ja o nom viem je žiarlivý :D
@lenkakravcova neviem na mňa vyzývavo nepôsobia videla som aj ,,horšie" ale dakujem za príspevok
@veselo_neveselo on je ale jediný čo má nejaký problém nevesta aj ostaný chvália, čiže najviac sa mi vidia prvé
Ja som videla tie prvé na strašne vela dievcat a na živo sú otrasne😀
@mesiacikluna no ale čo sa bojí, že sa n evesta zakuká do teba? 😂
všetky sú pekné aj č.3...len máš super postavu?
@mesiacikluna a kedy a kde bude svadba?
@deti95060810 mám ich vyskúšané čiže o to sa obávať nemusím
@kvetinka75
@tinkavvv koniec júna chce dať, ale bude to akoby uzavretá miestnosť, jedna sála ktorú aj poznám
Tie prve sú naj 🙂