Prosím sú tieto šaty vhodné na svadbu ako hosť ?
A o
áno
Velmi si v nich pekna ale mne su malo slavnostne
velmi pekne a velmi vhodne na svadbu 🙂 🙂
v pohode
ano. super
Dievčatá ďakujem Vám, svadba bude v party stane... stále som nerozhodná. ☹
Za mňa určite niečo elegantnejšie
kludne. robila som na hoteli, kde sme mali vela svadieb, aj take "nobl", aj take normalne a zeny nosili uuuuplne ze akekolvek saty. aj "plesove roby", aj take beznejsie. ja by som si ich kludne obliekla, take satky vyuzijes aj na rodinne oslavy. moze to ozvlastnit slavnostnejsi uces a vyrazne nausnice
Daj si k nim zaujimave vyrazne nausnice, nieco na Swarovski Styl a hned mas elegantnejsi look
Mne sa nepáčia, na svadbu mi prídu malo elegantné, ale to bude možno tým, že ja nosím bežné šaty často len tak.
Áno pekne sú
Je to vela o doplnkoch. Pekne lodicky, uces, vyraznejsie licenie, sperky a podla mna ok. Ja som o par tyzdnov v roli nevesty a teda velmi si zelam aby sa hostia netrapili ci trafia outfit. Verim ze budeme vsetci krasni a dobre sa zabavime..
Pokiaľ by nevesta bola napr. tvoja sestra, tak by to chcelo slávnostnejšie šaty.
Inak ako bežný hosť je to v pohode, a áno, tie doplnky urobia dosť (tiež swarovski, alebo štrasové doplnky, nech sa to pekne ligoce)
Tieto šaty nie sú vhodné na svadbu, ten vzor na sukni, to je tak ísť v nich na nejaké posedenie, na kávu, do mesta. Ak budú mať ostatné šaty slávnostné, tak tieto budú vedľa nich také menej kvalitné.
Áno
Jasne, bez problemov by som si ich obliekla.
Áno