Baby poraďte, sú tieto saty vhodne na svadbu, na ktorú idem ako hosť? Nie je to ,,vela" na letnú svadbu? Je to väčšia a honosnejšia svadba.
Pekne
@kitycat nie nič take. Presne toho sa bojím aby som nebola ako diskogula a ešte keď aj slnko bide svietiť.
Keďže je to väčšia a honosnejšia svadba, nie grilovačka, tak urcite áno 👍🏻
Podla mna urcite ano, ale ak mas pochybnosti oslov nevestu, predsalen je to najma ich den...
Ktovie, ako vyzerajú v reáli a na tebe. Ale za mňa áno
Farba aj strih super, flitre sú tento rok opäť dosť in, takže za mňa áno👍 ...a sú to flitre alebo len trblietavá látka?
Ja ked som bola v lete na svadbe, tak som mala kratke saty a ocenila som to. Vacsina bab mali kratke.
Páčia sa mi
Pekne môžu byt 👍
@ibrunova vyzeraju ako na obrazku . Sú to kvalitne saty aj ta latka je taka pevnejšia, žiadna handra. Postavu pekne obopnú a stiahnu. Len sú trblietave a dosť.
Mne sa zdaj tie trblietky prilis na svadbu...ale inak su pekne 😊
Asi tu budem jediná ale.... šaty pekné... fakt 😊ale mne prídu vhodnejšie na ples.. prídu mi vhodnejšie na jeseň... neviem... ja ligotave spájam skor s plesom, silvestrovským... alebo s exkluzívnym firemným vianočným večierkom..
Su krásne
Áno, je to veľa na letnú svadbu... Ja by som si ich neobliekla, ale tak ja som zástancom jednoduchej látky a nápadité ho strihu
Pre šedú mysku sú veľa, pre divu sú akurát 😉
Je to príliš na letnú svadbu,budeš sa cítiť blbo...jedine že by to bola svadba v opere 🙂
Ano, sú krásne.
Su uplne nevhodne a nehodia sa na dennu akciu aj s obradom, MOZNO tak na vecer... ale dost sa lesknu a ked chces nasrat nevestu, daj si ich.
Ja len taký tip že kukni Bonprix...tam majú tiež krasne dlhé šaty elegantné...ale pritom také letne..vela z nich by som si obliekla na svadbu 😊
ee
Mne to farbou pripomina morsku pannu🧜🤷♀️
Urcite tie prve, tie druhe su krasne, ale za mna na sedu mysku, plus ich vidam pomaly na kazdej tretej pozvanej
ak to nebude na zahrade ale v nejakej sale tak si myslim, ze vhodne. Aky dali dress code?
ale mozno by som hladala neflitrovane