Ahojte, sú tieto šaty vhodné na svadbu? Ďakujem
Podla mna su a su krasne a ziadne vyzyvave 🙂
Myslím, že keby sa tie rukávy podvihnú trochu vyššie na ramená, vyzeralo by to lepšie
sú nádherné 🙂 kebyže ich mám ja a idem na svadbu, určite by som ich brala 😍
áno, sú vhodné a veľmi pekné 😉
ak mas pekne ramena/plecia, tak OK. resp ak si to hore, ty, tak ako niekto vyssie pise, zdvihnut volan cez ramena trocka (aspon 2-3 sm) vyssie
Pokojne vezmi, krásne su.
Velmi pekne saty a vhodne.
Len rozmýšľam, že ich dám trocha skrátiť. Som nižšia a mám pocit, že sú mi dlhé.
vedela by si nám tu hodiť foto, ako sedia na tebe?
Fuha. To len ja si myslim, ze su to otrasne saty? :D
@mrkvicka060 nie su otrasne, akurat sa tebe nepacia, co je uplne normalne, kazdy ma iny vkus 🙂
Sú vhodné.
ja ružovu farbu absolútne nenosím. Ale tieto šaty su krásne, ked Ti sedia tak ber, páčia sa mi veľmi. Veľmi pekné aj na svadbu
Sú vhodné, ale odhalené ramená nie. Hoci nejde o ples, i tak podľa mňa nie sú odhalené ramená vhodné na žiadnu spoločenskú udalosť. Maximálne tak v lete na prechádzku či na pláž.
Ja by som sa orientovala podla toho, ci ta vrchna cast sa smyka dolu, ci nie. Predstav si, ze sa pri jedeni za stolom predklonis, co spravia saty? Predstav si ze tancujes celu noc, co spravia saty? Ak ti dobre a pohodlne sedia a nemusis sa stale osivat a kontrolovat a potahovat ich smerom hore, s kludom do nich 🙂
@jumama práveže vrch je priliehavý, tak s týmto by problém nemal byť
sú vhodné ak trošku zdvihneš ten vrch, takto sa mi zdá ten výstrih už trošku moc...a áno môžeš ich dať skrátiť, aby bolo tak po kolená
U tychto siat vyvazuje otvorenejsi vrch prave ta sukna 10 cm pod kolena. Aby to stale bolo pre damu.
Tak ked budes skracovat, pamataj na to, aby tak ostala tych 10 cm pod kolena, max po kolena.
Krasne a vhodne na svadbu! aj ja by som skratila.
Jedine co by som vahala ze ci su dobre usite. Ak nie, tak si budes cely vecer napravat padajuce rukavy alebo nebudes moct zdvyhnut ruky.
Ano,vhodne a pekne
Ja by som pri tom skracovani bola opatrna, lebo maju odhalene ranena, keby bola kratka aj sukna, tak mozu posobit lacno.
@titla nejdem skracovať príliš veľa, asi 6cm..
Nakoniec som ich skrátila a sú dokonalé 🙂
A obrazok tych siat nepridas? :D