Dobrý večer,
už dlhšie rozmýšľam nad kúpou týchto šiat, o mesiac idem na ples len neviem či sú na takúto príležitosť úplne vhodné.
Vopred ďakujem za odpovede <3
Ano
Kraaasne 😍 urcite su vhodne 👍
o mesiac uz ples? Su krasne
👍👍👍
@luckaaaaaa__ Áno, sú krásne a určite aj vhodné. Ja by som povedala, že sú to vyslovene plesové šaty.
budes krasna💃 saty su nadherne a 100% vhodne na ples
@lienkashoppingqueen Ďakujem pekne 😍
tak ono zalezi na aky ples ;) ak v kulturaku v Obdokovciach, asi uplne nezapadnes, ak ples ples tak su nadherne a urcite by som kupovala 🙂
Ďakujem všetkým za odpoveď. Potešili ste ma.❤️ Nevedela som sa rozhodnúť kvôli tomu výstrihu, neviem či je to úplne vhodné
@luckaaaaaa__ Ach sú kraaasne
Práveže na ples sa dá čarovať aj s výstrihom. Bože, či sú krásne, aj ja chcem 😀
Áno,určite,sú nádherné.
A Ty si krásna kočka,budeš nádherná. 🥰
Nie sú to šaty z obchodu Krolowa shopingu? Podľa mňa vhodné
este nejaku pelerinku alebo taky sal priezvitny zvlbeny ak by bolo chladnejsie a je to top aj na jesennejsie pocasie
@luckaaaaaa__
@luckaaaaaa__ veľmi pekné, romantické 👍
@luckaaaaaa__ 😁 môj strih moja farba. Ak by si ich raz chcela predať a majú veľkosť 36-38 kontaktuj ma.
Na ples ( aj keď netuším kde teraz robia plesy) super
@luckaaaaaa__ Jeeej kde majú také krásne šaty?
@petamich by si sa cudovala, ake robi nosia u nasich na dedine na ples do kulturaku.
👌
@luckaaaaaa__ su uzasne. Jednoduche, elegantne, efektne. Este aj ta farba je krasna.
Brutálne😍 kde sa robí v takomto čase ples? V takých šatách by som išla už aj 😅
@h2 nechapem, kde presne si nieco take v mojom vyroku nasla ale ako myslis 🙂 netreba brat vsetko tak seriozne a napr. absolutne netusim odkial je autorka
nasi v tych "Obdokovciach" ziju a ples v kulturaku maju a taketo roby tam veru nenosia - jedine co som tym chcela povedat bolo, ze treba prisposobit outfit miestu konania a charakteru plesu, aby bol jasny obsah mojho vyroku
@petamich Jasné, chápem, ale ja, keď som si to prečítala, som si hneď klikla na profil, že odkiaľ si. A hovorím si, že teraz sa to tu na nás zosype. Netušila som, že Vaši tam bývajú. Myslela som, že si to len tak napísala, ako keď sa Boris Kollár nejako podobne vyjadril o plese v Dolnej Maríkovej.
Ano su a su nadherne.