Dobry den
Chcem sa poradit ci su tieto saty vhodne na oslavu
Kedze su skor letne ako spolocenske
@klarolinne narodeninova
Kedze ale nie moja tak som myslela ze by to boli dobre saty kedze niesom oslavenec😀
@annaannies Narodeninova oslava je dost siroky pojem. A kde sa bude konat? Ide o rodinu oslavu? Bude to grilovacka na zahrade, zurka v bare, idete na obed do restiky v style furmansky dvor alebo to bude vecerna recepcia v Hlitone?
Predpokladajme, ze ide o vacsiu rodinu oslavu, obed v restauracii. Ako bolo spominane s vhodnymi doplnkami, pekne topanky, kabelka, vhodny uces, troska make-up. Podla mna moze byt.
Nie , nehodia sa 🙂 skôr na bežné nosenie
Mozu byt, rodinna oslava to je, nie bal. Daj pekny opasok a bude to super
Áno, hodia sa na narodeninovú oslavu.
@titla ano ide o rodinnu oslavu v kulturnom dome
@titla so zivou hudbou
Ak nie su tesne pod zadok tak ok
Urcite nie. Ak by si isla gratulovat kamoske, tak ano. Ale do vacsej spolocnosti v Dk nie. Su prilis obycajne a z mody uz vysli.
Tieto saty nie su nicim nevhodne, aby sa nehodili takmer na akukolvek oslavu. Su pekne, v dnesnej dobe sa nosi vsetko a najma to, v com sa pacis sama sebe a si so sebou spokojna. Navyse ostatnym ludom je jedno co mas na sebe. Poradim ti dat si nejake pekne topanky na opatku - nemusi byt vysoky, peknu vyraznejsiu kabelku a je to. Takze za mna ano, urcite mozes na narodeninovu oslavu. A budes potrebovat este nieco navrch, ma byt zima
hlavne pekný účes od kaderníčky, makeup a.... môže byť.
no napr výrazné lodičky ich oživia 🙂 mne by sa hodili aj so zelenými, alebo žltými lodičkami, doplnky doladit a budu super 🙂
Nevhodne nie su ale ani nic extra . Ked chces letne saty ok ale svetlejsia farba by bola sviatocnejsia. Toto je take siva myska jedine ze mas k tomu nejake extravagantne doplnky Alebo si dochodkyna a proste das co bolo v skrini.. ale urcite nikto nebude zazerat co mas na sebe. Ak je tvoj ciel zapadnut v dave byt nenapadna tak toto je spravna volba. Ale to ze ty nie si oslavenkyna neznamena ze si nemozes dat nieco sviatocnejsie. Skor je to o tom na co mas chut. Ked sa ti paci toto Tak fajn .
@liv1 Ďakujem za milý koment☺️
@annaannies ja by som si ich nedala.
@annaannies Sú nevhodné. Drobný kvetinový vzor je už doslova mor, je to všade a vyzerá to tuctovo. Na trhu sú dostupnejšie aj zaujímavejšie šaty. Navyše tieto sú strihovo neforemné a kričí z toho, že je to lacný umelý materiál.
@annaannies nie sú vhodné, sú letné
Dakujem vsetkym za rady ale saty boli super dala som si ich a nic som tum nepokazila🙂
@annaannies do kulturaku nieco slavnostnejsie. Kuk napr monitta.sk vela peknych za super ceny
@annaannies záleží na akú oslavu, kde sa bude konať atď. Podľa mňa peknými doplnkami, účes, make-up super. Ale naozaj záleží aká oslava to bude.