dievčatá tie čo ste boli nedávno na stužkovej, koľko koláčikov ste rátali na 1 osobu?
my už robíme plány teraz, a u nás je návrh že 3 koláčiky. mne sa to vidí strašne málo, nie žeby som bola nenásytná, ale však u nás kedysi čo zostalo rozdávali ostatným triedam...
Mne sa 3 zdaju akurat.
5
Aspoň 5 by som dala na osobu
Objednat na osobu 5 ks ...nepiect doma (domáce koláče by mali byť len na rodinných oslavách, nie každý kto hovorí že vie piecť skutočne aj vie piecť, často sú to na pohľad nereprezentovatelne domáce výtvory )
Nie síce stužková, iná akcia pred pár dňami, ale bralo sa po 5 a zostalo ich brutálne veľa, niekto si nedal vôbec, väčšina 1-2… záleží asi aj aké koláčiky a čo iné bude na jedenie, moja skúsenosť je, že na takýchto akciách kde sa popíja vínko a podobne ide skôr slané ako pagáčiky atd… 3 sú asi okej
Ak sú veľké zákusky (tie normálne z cukrárne) , 3 sú úplne v pohode. Ak mini rezy (ako na svadbách), tak by som dala 5. Určite sa zvýši, a budete mat co rozdať. Zdá sa ti to malo, ale väčšinou na oslavách kazdy si sa 1-2kolacikov, viac nie (väčšiu chuť majú ľudia na koláče deň po akcii - nech žije výslužka! 😃😃) A vždy je to tak, že niekto si nedá ani jeden, maskrtnejsi zas možno aj 4-5, to sa nejak tak vyváži. Nám aj ored svadbou radili v cukrárni, že 5 kolacikov (mini rezov) je dost, a mali pravdu.
Závisí od veľkosti koláčov. Ak sú fakt veľké, poriadne kusy, tak tri je akurat. Ak tu to len také moderné mnamky, tak aj päť bude malo 🙈 zažila som to na svadbe, a teda niektoré moderné Candy bary vyzerajú skôr ako degustačný stôl a nie občerstvenie pre hostí.. napr macronky boli také mini, že kolegyňa si len z nich nabrala 5ks 😀
Za mňa stačí 3ks/osoba ... nie každý má rád sladké ... ja vôbec, čiže moje 3 ks by zostali pre niekoho, kto sladké ľúbi.
Za nna aspon 5
@jaja1979 naše žienky v triede kričali že piecť NIE.
keby sme piekli to by bolo OK
Urcite 5, ak neratame, ze su to velke veterniky z cukrarne. Radsej o zopar kusov viacej ako keby mali chybat. Zakusky naozaj nie su velka polozka. Kazdy zaplati o nejakych zopar eur viac.
Predpokladam, ze su to male kolaciky. Takze 5 na osobu. Lepsie, ked nieco ostane, ako by malo chybat. Stuzkovu sme mali v skole, tak sa v pondelok dojedalo. Tiez sme si nosili vlstne napecene, je tomu uz 24 rokov.
U nas každá rodina piekla 1 plech ( buď sladké alebo slané) a čo zostalo, v pondelok porozdávali v zborovni a po triedach. A to mali v triede 30 deti, takže sme mali 30 druhov😉