Stres pred svadbou

ivkav5
8. máj 2023

Ahojte babenky, o 2 tyzdne mam svadbu a mam z toho nejaky stres 🙈🙈🙈 uz ani spavat pomaly neviem, pretoze mam milion myslienok ci bude vsetko tak ako ma, ci to bude dobre, ci som na nieco nezabudla a podobne….mali ste to tak aj vy? Nejake rady co mi pomoze zbavit sa toho predsvdobneho stresu? Dakujem❤️

andreatytler
9. máj 2023

@ivkav5 Treba sa nastavit tak ze nieco sa urcite pokazi, ale nenechas si tym pokazit den. Je tam vacsinou toho velmi vela a je tam zamontovanych velmi vela ludi a tak nieco vypali zle skoro na kazdej svadbe. Ale to patri k tomu.
Jedinne co by mne pokazilo svadbu je ak by sa zenich nedostavil, alebo povedal nie. Vsetko ostatne je len pozlatko, nie podstata a preto mi to nemoze pokazit radost.
Mne sa natiahli saty a boli mi pridlhe a stupala som si na ne. Po obrade mi ich 3 kamosky skracovali asi 60timi zicherkami. Mala som obrovsku siroku suknu ala princezna. Este ze som si nabalila tych 60 zicheriek do kufrika prvej pomoci.

kitycat
9. máj 2023

@ivkav5 a co take konkretne ta stresuje?

Vzdy ked citam takuto temu, ze sa nevesta 3 dni pred svadbou uz ani nechystala, predstavim si svadbu, kde si kazdy prd zariaduje ta zenska sama aby usetrila a potom je z toho strhana ako pes a rodina detto

mikadooo
9. máj 2023

@ivkav5 drž sa... Neporadím. Mala som to rovnako a dokonca aj môj nastávajúci 😄. Asi jedine magnézko a také tie veci, aspoň pred spaním... 🤷. Už nech je to za vami ♥️

deti95060810
9. máj 2023

viem čo zažívaš...mňa klepalo v deň svadby ako keby mi niekto klepal po chrbte tĺčikom... nič som si neužila....

sajmonka_1216
9. máj 2023

@ivkav5 ja som mala sny, že som nemala šaty, kaderníčka na mna zabudla a pod..
a poradím ti len to, že sa na to vykasli a uzi si svadbu najviac ako sa dá, pretože to prejde veľmi rýchlo… niekedy viac sko rok príprav, stresu a prejde to akoby za 5 minút a potom mi bolo luto, lebo už sa to nezopakuje…
Proste sa bav, tancuj, jedz, pi, užívaj si 😁😁
A mimochodom hostia vôbec nesledujú každý krok a nehľadajú žiadne chyby a na druhej strane.. aj tak nevyhovies každému.. hlavne aby bolo dobre vám dvom, veď o vás to bude

ivkav5
autor
9. máj 2023

Dakujem vam vsetkym zapojenym za vase komenty, pomohli ste mi 🙂
Budem sa snazit urobit vsetko preto nech nie som az tak v strese aj ked to je celkom tazke :D :D

foxxie27
10. máj 2023

my sme mali svadbu túto sobotu.... tiež som mala obavy ako to bude, či sa budú hostia zabávať, aby sa čas nevliekol a preletelo to ani neviem ako, až moc rýchlo...... samozrejme boli aj nejaké chybičky, ale no a čo ;) hlavne si to užívajte, fakt sa to šuchne