Spoločné narodeniny

4. nov 2024

Ahojte. Syncek bude mat rok a ja o 30viac. On je narodeny 11.11 a ja 13.11.
Manzel nam chce urobit spolocnu oslavu, pretoze som svoje okruhliny stravila v porodnici. Myslite, ze je to dobry napad spajat oslavu 1r a 31r? 😂
Chcela som pozvat trochu inych ludi na moje narodeniny a na synove. Alebo to privelmi riesim? Dakujem

blondinka95
4. nov 2024

Spojiť, priveľmi to riesis

barb0renka
4. nov 2024

Ja som tak isto oslavovala- synove 1. a moju 30. (a zaroven moju promociu…)
Bolo to super! Urcite lepsie ako robit dve oslavy po sebe.

janka_266
4. nov 2024

my sme tak oslavovali celý môj život ja a ocino, väčšinou mi to vadilo :D takže ak chcete Vaše narodeniny oslavovať štýlom párty v bare alebo výstupom na kriváň a dieťa u starých rodičov, tak to rozdeľte :D ale ak by to bolo tiež len posedenie doma s rovnakými ľuďmi a k nim ešte 3 kamoši, tak to kľudne spojte :D je to jednoduchšie, ale samozrejme, ak máte čas a chce sa Vám chystať dve oslavy, tak chystajte, aj tak ďalšie roky to budete spájať do jednej oslavy (pravdepodobne)

sense
4. nov 2024

Priveľmi to riesis

lindous
4. nov 2024

Prepokladam, že rodinu budeš rovnakú pozvyvat na obe oslavy, tak pre nich to spojte a ak chceš aj oslavu so známymi, takú trochu inú ako detskú, tú kludne zorganizuj ešte pre seba, choďte si niekam sadnúť alebo čo 😊

ivik4
4. nov 2024

Za mna to neriesis privelmi, na moju oslavu by sli moje kamosky,na oslavu mojho dietata iny ludia. Ja by som si svoje narodky oslavila v meste, len tak si sadnut s kamoskami a v klude pokecat,nie behat okolo dietata. Rodina by mi zagratulovala aj tak kebyze ma oslavu len moje dieta a pridu k nam

Mala by som tuto ,dilemu" velmi rychlo vyriesenu 😃

rorino
4. nov 2024

Priveľa riešiš,syn si aj tak bude pamätať len to,čo bude na fotkách,alebo na videu.

viestta
4. nov 2024

Vsak s rodinou oslav spolocne, s kamoskami usporiadaj speci oslavu pre seba

siska53
4. nov 2024

My oslavujeme vsetci na jedenkrat - marec + zaciatok aprila narodeniny aj meniny. Ale my len v rodinnom kruhu, znamych ci kamaratov sme nikdy nevolali.
V ramci uplne uzkeho kruhu si zablahozelame v den sviatku a oslava sa robi spolocna. A to iste aj august+september a zaciatok oktobra, tiez to spajame v ramci rodiny.
A tym chcem povedat, ze za mna v pohode to spojit.

krisstinkaa
4. nov 2024

Ja oslavujem s dcérou od narodenia,keďže ja mám narodeniny 1. a dcéra 3. 🙂 a takto nám to vyhovuje,neviem si predstaviť robiť dve oslavy za sebou,to by sa mi asi nechcelo 😀

ailiba
5. nov 2024

Podla mna je super napad to spojit. Je to krasne, ze ste takto pekne blizko pri sebe.
Mozno ta sklamem, ale syn tvoju snahu o jeho oslavu vobec neoceni. Take malinke deti to vobec tak nevnimaju.