Špeciálny darček pre manžela na 40tku

gunzburg
12. okt 2022

Prosím poraďte mi špeciálny darček pre manžela.
Ďakujem 😊

fefka
12. okt 2022

Nejaky zazitok napr..? Podla toho do coho je ochotny ist, ty musis poznat co ma rad..ale co ja viem, let na rogale, balonom, jazda nejakym speci autom, navsteva speci miesta .. nieco na co bude mat super spomienky

evinqua
13. okt 2022

@gunzburg Pre každého je špeciálne niečo iné, od nás dostal muz privesok zlate srdce z našimi odtlackami

katulka94
13. okt 2022

Môj manžel túžil po operácii horných viecok (predsa veľa mužov ťažko znáša prechod týmto magickým vekom 😄✊🏽) Tak dostal na 40ku a tešil sa 😄

fineta
13. okt 2022

Môj manžel mi to veeeľmi uľahčil. 😅 Aj keď to bolo celkom prekvapenie pre oboch.. Neviem ci ešte stíhate do narodenín 🤷‍♀️🙈😂 Povedal, ze krajší darček si nemohol vysnívať 🥰😁😁

sono2
13. okt 2022

@fineta manžel otehotnel?
😄😄 to si šťastná žena.

fineta
13. okt 2022

@sono2 podielal sa na svojom darčeku. Nastastie som si tehotenstvo užívala ja. 😍

gunzburg
autor
14. okt 2022

@katulka94 parádny darček 😄 ale hlavne že bol spokojný. Ďakujem za inšpiráciu 😉

gunzburg
autor
14. okt 2022

@fineta Ďakujem veľmi pekne za inšpiráciu 😄. Ale my už toto máme tri krát za sebou -stačí. V zo ♥️ gratulujem ♥️

fineta
14. okt 2022

@gunzburg ano, videla som profil a pochopila, ze tadiaľto už asi cesta nevedie. 😁 Možno iných inšpirujeme. 😅

azarijka
14. okt 2022

@gunzburg ja mam v plane kupit vikend na Sliezskom dome, a pomedzi to budeme turistikovat 🙂

gunzburg
autor
14. okt 2022

@fineta áno môžu sa aj iné žienky inšpirovať 😄