Ahojte,
Manžel túži po soundbare, ale veľmi sa v tom nevyznám. Nechcem brať šunt, aby to proste stálo za to, keď už máme z toho utierať prach 😀
Chcem sa spýtať o radu, názor, našla som toto: JBL soundbar 500 Bar za 469 eur v adventnom kalendári. Oplatí sa to podľa vás? Všade inde je drahší o sto, dvesto eur. Len v jednom obchode ho majú takto lacno a píšu že len dnes to je, tak neviem.
@miskabiska a akú máte tv ? Myslím značku. My sme napr k Samsung televízoru kúpili originál Samsung soundbar. So zvukom sme veľmi spokojní a teraz je to cele prepojené a s ovládačom od jedného viem prepínať aj druhé.
K soundbaru, je to celkom dobra volba. Nepocul som ho nazivo, ale pozrel jednu recenziu. Ma vsetko co by dnesny soudnbar mal mat, podporuje dolby Atmos (priestorovy zvuk), ma BT, ale aj priam Apple air play / Chrome cast (ci ako sa to vola na androide). Ma subwoofer. Jedine ze sa nedaju pripojit satelity (zadne reproduktory). Musela by si kupit vyssiu radu (800). Cena je OK. Porovnavam to stale s cenami v DE, ale elektronika je na SVK cca 10-20% drahsia. Na slovensku je to dobra cena. Co sa tyka znacky - je jedno, aku mas TV, ak to prepojis s HDMI, malo by sa to dat ovladat jednym ovladacom, aj sa to zapinat, vypinat (vola sa to HDIM-CEC funkcia).
Pozrel som ti este alternativy - a pozri sa aj na Samsung HW-Q800D. Je v rovnakej cenovej kategorii. Podla mna je to trosku lepsia volba.
@wade jééj ďakujem, ja sa v tom vôbec nevyznám, pozriem to
@lenuska9999 ano aj my máme Samsung telku, chlap miluje tie inteligentné poprepájané vecičky, všetko nastaví na mobile a ja sa len čudujem, čo sa to deje 😀 ale je to príjemné, to uznávam. Teda pokiaľ mi cez mobil nevypne telku, že už by som mohla ísť aj spať 😀
@tundra ano, chodí mi teraz ten ich adventný kalendár, tie ceny čo som doteraz pozerala, boli fakt dobré, kúpili sme si tam malý kávovar do kancelárie
@tundra ja práveže najradšej kupujem tak, že si pre to skočím, alebo nech je to zo Slovenska. Zvlášť teraz pred Vianocami, mám skúsenosti s kuriérmi, že balíčky meškajú aj niekoľko dní. Tuto si pre to skočím a mám hneď doma
@miskabiska pytala si sa na cenu,nezijem na Slovensku,preto mi primarne vyhadzuje Švajciarsko.Cena nie je zla,ale da sa kupit lacnejsie,preto som poslal link.Samozrejme je to na tebe😉.
Aj my máme Samsung telku a kúpili sme Samsung...typ neporadim máme už 2roky tak isto bude už niečo novšie 🙂
Neviem aký máš rozpočet, my sme kúpili JBL BAR 1300 a je fakt super, sme spokojní 😊
@rhodesian no, práveže s tým rozpočtom to je také natesno, preto som sa aj pýtala, lebo toto sa mi videla dobrá cena a nechce sa mi už čakať, či dá niekto nižšiu alebo nie, ani na to nemám čas, sledovať to.
@miskabiska to mas ponuku z Planeo,vsak.
Najlepsia cena na nete vo Švajciarsku je 499fr.
Najlacnejsi je aktualne na Amazone za 363€
https://www.amazon.de/JBL-Bar-500-5-1-Kanal-Sou...