Som rozvedená a chcem mať svadbu na úrade. Aké šaty si mám obliecť?

ramona7
18. júl 2020

Ahojte žienky, som rozvedená a s terajším partnerom sa chceme konečne zobrať na úrade. Ak má niekto skúsenosti, čo ste mali oblečené, lebo svadobné šaty nechcem zas.

cimage
18. júl 2020

Slavnostne saty, ci uz dlhe, alebo kratke. Nemusia byt ani biele. Nasa znama sa vydavala v bledozltych po kolenach satach a bola krasna.

sara07
18. júl 2020

kamoška sa vydava v nohavicovom slanostnom kostyme, normálne nejaké šaty a je to

jaskolka
18. júl 2020

Hocijaké šaty si môžeš dat, jednoduché puzdrove letné, farby krémová, staro ružová, púdrova,žltá, modrá, aj s kabatikom, alebo bez neho, alebo niečo typu večerné šaty, ak chceš voľačo také exkluzívnejsie.Potom elegantný kostým, klobúčik, videla som aj nevestu v nohavicovom kostýme svetlomodrej farby, bola to pani už ďaleko cez 40 a bola vdova, čiže nechcela zrejme preto nič okazale, mala malú modrú kyticku, pekne upravený uces, vyzerala skvelo. Skutočne je to len na tebe🙂

jajka71
18. júl 2020

citit sa pohodlne, nejaky kostym, alebo saty puzdrove, letne, svetle farby, hlavne, aby ste sa obaja citili dobre a nie zosnurovani 🙂

alienkami
18. júl 2020

Niečo, v čom sa budeš cítiť pohodlne a dostatočne výnimočne 🙂 Ak si nohavicový typ, daj si pokojne nohavicový kostým alebo nohavice a peknú blúzku. Napr.:

suzitok
18. júl 2020

Ja som mala kremove "plesove" saty....neskor som ich vyuzila aj na plese s modrymi doplnkami...teraz ich planujem dat presit, teda skratit tesne nad kolena, pojdem v nich na svadbu, doladim zase doplnkami vo vyraznej farbe...
Ale je to uplne na tebe, videla som uz nevesty aj v klasickych satach po kolena, dokonca aj v nohaviciach 🙂

lenuliatko84
18. júl 2020

Ja som mala v kastiely a mala som svadobne saty.ved nie len katolicke svadby moze mat svadobne saty

mirola
18. júl 2020

Ja len pohodlnu svadobnu suknu a tricko kremove bez nicoho, bolo mi v tom super a bolo to aj vynimocne a slavnostne

marygk
18. júl 2020

Ahoj, to záleží od toho ako to berieš. Či je to pre teba slávnostná udalosť, budeš tam mat rodinu, priateľov, po obrade bude slávnostný obed,oslava....tam sa pýta niečo elegantné. Alebo to berieš ako úradnú vec 2 svedkovia, 10 minútová vec a idete domov. Alebo naspäť do práce. A je to bežný deň pre teba. V tomto prípade tam môžeš ísť aj v rifliach a teniskách. Myslím že aj Skrucany mal rifle. A ten si môže dovoliť aj oblek od armaniho. Celé to záleží, od tvojho pohľadu na vec.

1aduliatko1
18. júl 2020

Ja som mala svadbu na urade (len my a svedkovia) a mala som biele spolocenske saty, vpredu kratke, vzadu dlhe. Nemala som svadobne.

sunny8
18. júl 2020

Je to jedno - je to tvoj deň kľudne si vezmi aj svadobné biele ty si predsa kráľovná v ten deň ♥️

bosorka2302
18. júl 2020

Ja som mala normal svadobne

mpg
19. júl 2020

Záleží aj od toho koľko máte rokov, akú postavu, mohli by byť aj biele, púzdové v dĺžke midi, mohli by byť hladký materiál s nejakou ozdobou napr. kvietky alebo krajka,mohli by byť aj celé krajkové. Pekné šaty (na slávnostné príležitosti) a pritom jednoduché nosí Meghan, ale do toho treba mať postavu.

ramona7
autor
19. júl 2020

@bosorka2302 joooj, no ja svadobné šaty nechcem, budeme mať potom posedenie reštaurácii a nechcem byť výnimočná, len chcem zapadnúť, aby som sa pohodlne venovala zopár cca 30 hosťom,
....žiadne prezliekanie neskôr 🙂

damtiporiti
19. júl 2020

@ramona7 naposledy sa kamoška vydávala v rifliach a bielom tričku. Takže v podstate si dnes môžeš obliecť čokoľvek, je to tvoj deň 🤷‍♀️ osobne by som teda rifle nevolila, skôr šaty, kostým, záleží od teba, čo máš rada.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenuska1907
19. júl 2020

Keby sa idem vydávať ja tak niečo takéto, ale menší výstrih 😅

jaskolka
20. júl 2020

Tak si predstav, ze ty ideš niekomu ako hosť, keď nechceš vynikat, ale chceš niečo elegantne. A podla toho si vyber.Nejakými puzdrovymi šatami a lodickami skutočne nič nepokazís, a nebudeš extra vynikat ak to si neprajes. Skutočne len na tebe to je, obchody sú plné šiat, kostýmov, sukni a podobne, len si vybrať.