Sobáš na úrade pred pôrodom

14. jún 2023

Zienky, poradte prosim, verim, ze niekto podobne riesil 🙂

Rozhodli sme sa vziat sa este pred porodom z praktickych dovodov. Len obrad na urade, rodicia, surodenci s rodinami a za necele 3 tyzdne (hned po nastupe na matersku), dohodnute este nemame nic. Po obrade pojdeme k nam domov na kavu a kolacik (este zvazujem jednoduchy obed formou donasky- catering, nie menu v polystyrene samozrejme). Momentalne som este PN, cize nemozem behat osobne. A teda moje otazky:

1) kde v BA sa daju zohnat (idealne lacnejsie) obrucky na pockanie max do nejakych 3 dni, prosim len realne skusenosti

2) viete odporucit nejaku dobru cukraren, kde pecu na objednavku klasicke zakusky

3) viete odporucit catering, kde robia aj mensie dodavky (max 15 ludi vratane deti), napr. nieco ako studena alebo tepla misa, ale najma chutne, prosim len realne skusenosti

Pripadne hocico co vam este napadne 🙂 Vopred dakujem.

ropucha6
14. jún 2023

A nechces ich pozvat radsej do restiky? Normalne len na obed/veceru po obrade. Nemusis upratovat, spratavat, objednavat, servirovat…obrucky v hocijakom zlatnictve, len neviem, co je moc lacne…ale take zakladne su vsade. Mne sa online nic nepacilo, isli sme v Centrali cestou okolo zlatnictva a tam som si vybrala.

autor
14. jún 2023

@ropucha6 urcite nechcem, necitim sa na behanie po restikach a nechcem riskovat, doma mam vacsie pohodlie 😉 Preto sa pytam, ako to zariadit doma…

tosomja
14. jún 2023

Nemáš poradňu v najbližších dňoch? V ten deň choď pobehaţ zlatníctva. Aj si hneď vyskúšaš a nemusíš riešiť keď ti bude malý, veľký.
A tiež sa prikláňam k obedu v reštaurácii, nech si každý vyberie čo chce, načo má chuť, dáte si kávu, aj zákusok, či zmrzlinu a domov. 😃

zuzkaa1991
14. jún 2023

Nie som z BA ale co sa tyka pn treba ju prerušiť na par dni pred svadbou to som riesila ja...pocas obradu nesmie byt obcas na pn ;)

banalu
14. jún 2023

@zuzkaa1991 pocas obradu uz bude na materskej - pise to tam 😉

katulka027
14. jún 2023

Ahoj. Neviem ako ty. Ale my sme si najskôr kúpili obrúčky z chirurg.ocele na počkanie,lebo som čítala,že vtedy sú prsty širšie.,keď som bola tehotna.A dobre sme spravili,po čase sme si kúpili normálne obrúčky,lebo ten prvý mi je veľky 😊

autor
14. jún 2023

@zuzkaa1991 ano, toto by som si samozrejme nedovolila, preto pockam tie 2 tyzdne kym nastupim na matersku 😉

autor
14. jún 2023

@katulka027 toto je veru dobra pripomienka a tie ocelove asi aj budu lahsie dostupne 😉

pondelok01
14. jún 2023

Na obrad nepotrebujes ziadne, mozte si potom kupit bez stresu take ake sa vam pacia, nie hrrr brrr, a aj spravnu velkost po odpuchnuti tehotenskom.

autor
14. jún 2023

@pondelok01 uprimne, to si neviem predstavit, aspon symbolicke by som urcite chcela

lvulik
14. jún 2023

skus napisat do skupiny Bratislava na tipy ohladom zakuskov a cateringu. Na obrucky si staci pozriet eshopy alebo sa zastavit v zlatnictve osobne. Ak chces lacne, tak chirurgicka ocel z eshopu a je to.

didip
14. jún 2023

Obrúčky odporúčam zo stránky Glamira 🙂

jankalukasova
14. jún 2023

S manželom máme obrúčky z chirurgickej ocele, kúpili sme ich na boroch, v takej mini predajničke. Trvalo to asi 10 minút a stali spolu 50€. Sú krásne do dnes. Žiadne deformácie, žiadne katastrofické škrabance ani nič podobné.

autor
5. júl 2023

Tak dievcence, nasa svadba bola krasna, nakoniec sme vsetko zohnali 😊 a ak by niekto mozno riesil v podobnom duchu, tu su moje odporucania:

1) obrucky sme kupili v izlato.sk, pretoze maju kamennu predajnu v BA, kde mali skutocne velky vyber obrucok a velkosti skladom, odchadzali sme s nimi hned, krasne jednoduche z bieleho zlata do 500€

2) zakusky som objednala na zaklade dobrych referencii na soc. sietach v https://www.cukrarendorka.sk/ mali obrovsky vyber takych mensich kolacikov a boli dokonale, vynikajuce a krasne a mini slane pagaciky tiez fantasticke, dovoz priamo domov, ja som bola mimoriadne spokojna a hostia tiez 👍

3) catering sme vyriesili chlebiceknazavolanie.sk kde som objednala reznovu misu so salatom a oblohou aj plnene croissanty, parada a bez starosti 👍

Takze ak by ste robili malu svadbu alebo oslavu doma, da sa to vsetko elegantne vyriesit online a bez starosti, teda jedina starost co si z bohatej ponuky vybrat 😉