Ahojte sobášil sa tu niekto na úrade? Zaujímalo by ma ako ste to poňali, či ste z toho robili niečo veľké, aké šaty zvoliť, koľko ľudí bolo prítomných pri obrade? Za každý komentár ďakujem
@bashee áno veď práve my tiež nemáme dobré vzťahy v rodine.. s polovicou sme pretrhli kontakt. Takže preto to takto plánujeme... A šaty máš biele? Vyzerajú ako svadobné? Či skôr také jednoduché?
My sme sa brali na urade 2 roky dozadu mala som svadobne saty na urade boli najblizsi a potom hostina asi 22-25 hosti
Aj na urade je sobas v slavnostnom duchu. Prihovor, starosta s insigniami, niekde hudba, basen, piesen,... v pohode aj bielu krinolinu s vleckou, zalezi na tebe, po akych satach tuzis.
veď je to svadba, nie? Tak prečo nie pekné svadobné šaty?
My sme tak mali na "úrade", ale dohodli sme sa, že nas oddaju vonku v parku pred úradom, so vsetkou parádou a všetkým čo k tomu patrí, cez 100 ľudí sme tam mali 🙂 takže záleží len na vás ako a čo chcete 🙂
Ano saty biele. Objednavam z netu z jednej stranky so spolocenskymi satami. Casu dost ich vratit keby nesadli. 🙂 ano su jednoduche a vyzeraju ako svadobne. rano si doprajem kadernicku, len tak, reku vyhodim si z kopytka trosku 😂 a sama sa namalujem a pod.
Aký priebeh si na matrike dohodnete, taký vám v rámci možností pripravia.
Kapacity - aký záujem je daný termín, či majú recitatorku, speváčku, alebo chcete bez, alebo si vy objednáte sláčikové kvarteto či violončelo, niekde sú odmietaní niekde veľmi ústretoví..
Niekde sobasia iba v priestoroch úradu, niekde sú ochotní ísť aj na miesta v prírode. Skús zverejniť mesto/dedinu a baby poradia ako boli nápomocní.
Dobrá je stránka mojasvadba.sk, kde sú diskusie aj na takúto tému.
My sme mali len veľmi jednoduchý sobáš, pár hostí z rodiny. Šaty som mala biele ale žiadne typicky svadobné, kúpila som ich z bazáru. Úces, make-up som si robila sama. Nám to tak vyhovovalo, nechceli sme vyhadzovať peniaze za niečo veľké.
My sme si tak zajednali teraz v juni. Bude to civilny sobas, obrad cca 7 min, potom pojdeme aj s hostami (do 10 osob) na obed, posediet a domov. Saty mam jednoduche, vzdusne do 100€. Nemame radi okazale veci, svadby su pre rodinu, ale tie nase su rozvratene a nefunkcne, aj ked obe pridu. Nebude nas to navyse nic stat, kedze svadba nam pride ako zbytocne mrhanie €. Tesime sa nato. 🙂