Prosím Vás maminky platili ste za sobááš na mestskom úrade?
Poprípade ste dali nejaké koláče?
O mesiac mám sobáš na mestskom úrade, a ja neviem či sa niečo dáva alebo nie 🙂 ďakujem za odpovede
@katizz my sme platili pri žiadosti o sobáš ale brali sme sa mimo trvalého bydliska. Ak si neplatila tak neplatis.. a poslankyni ani t j čo to vybavovala sme nedávali nič na ani po sobáši
My tiež platíme lebo mame v inom meste na matrike.
@katizz platí sa iba vtedy ak ani jeden z vás nemá TP v danom meste kde sa beriete 🙂
Ďakujem Vám žienky 🙂
my sme platili v Bardejove 25€ a nedavali sme ziadne kolače 🙂
platí sa aj keď nemá ani jeden z Vás trvalý pobyt prislúchajúci miestnemu úradu, kde sa beriete ale aj vtedy ak sa beriete mimo soboty, teda v netradičný deň, my sme sa brali vo štvrtok a platili sme tuším 10 alebo 20 eur.. ale to sa platí všetko vopred, teda ak máte zajednaný sobáš a nič ste neplatili už by ste ani nemali nič platiť a ak im chceš dať koláčiky tak daj.. určite sa potešia.. ale ak nedáš, nikto nebude nespokojný 🙂
by som sa hanbila nedať zopár kúskov koláčov....
@katizz ahoj, treba si pozriet stranku matriky, ale my napriklad za sobas neplatime, kedze ma v prislusnom meste jeden z nas trvalo bydlisko. Inak to je s cudzincami, inak ked chces mat vlastny termin, nie stanovy uradom. Ale co viem tak sa vacsinou neplati nic. A kolace? 🙂 nemusis si robit starosti.