Sobáš na mestskom úrade - platí sa niečo?

katizz
6. feb 2019

Prosím Vás maminky platili ste za sobááš na mestskom úrade?
Poprípade ste dali nejaké koláče?
O mesiac mám sobáš na mestskom úrade, a ja neviem či sa niečo dáva alebo nie 🙂 ďakujem za odpovede

andromedea
6. feb 2019

@katizz ahoj, treba si pozriet stranku matriky, ale my napriklad za sobas neplatime, kedze ma v prislusnom meste jeden z nas trvalo bydlisko. Inak to je s cudzincami, inak ked chces mat vlastny termin, nie stanovy uradom. Ale co viem tak sa vacsinou neplati nic. A kolace? 🙂 nemusis si robit starosti.

siminkaaaa
6. feb 2019

@katizz my sme platili pri žiadosti o sobáš ale brali sme sa mimo trvalého bydliska. Ak si neplatila tak neplatis.. a poslankyni ani t j čo to vybavovala sme nedávali nič na ani po sobáši

butterfly333
6. feb 2019

My tiež platíme lebo mame v inom meste na matrike.

dominika0412
6. feb 2019

@katizz platí sa iba vtedy ak ani jeden z vás nemá TP v danom meste kde sa beriete 🙂

katizz
autor
6. feb 2019

Ďakujem Vám žienky 🙂

devilka1
6. feb 2019

my sme platili v Bardejove 25€ a nedavali sme ziadne kolače 🙂

danyb
6. feb 2019

platí sa aj keď nemá ani jeden z Vás trvalý pobyt prislúchajúci miestnemu úradu, kde sa beriete ale aj vtedy ak sa beriete mimo soboty, teda v netradičný deň, my sme sa brali vo štvrtok a platili sme tuším 10 alebo 20 eur.. ale to sa platí všetko vopred, teda ak máte zajednaný sobáš a nič ste neplatili už by ste ani nemali nič platiť a ak im chceš dať koláčiky tak daj.. určite sa potešia.. ale ak nedáš, nikto nebude nespokojný 🙂

rencina_4
6. feb 2019

@devilka1 heh to akoze kvoli tomu poplatku ci jak? vsak ako kolace nie su nejaka povinnost no nemyslim si, ze je to tak navyse zataz ta jedna skatula kolacov

janinah
6. feb 2019

by som sa hanbila nedať zopár kúskov koláčov....

cucoriedka81
Autor odpoveď zmazal
Zobraz