Snubný prsteň

23. mar 2023

Ahojte, včera má požiadal o ruku môj priateľ. Dnes som tete s radosťou ukázala a povedala mi že či je normálny že mi kúpil takýto prsteň. Normálne ma to urazilo. Ten prsteň je krásny, ja mám rada jednoduchosť a taký aj je. Začala že ale to je v pohode lebo aj ona bola sklamaná zo svojho snubného. Ja neviem čo mám teraz robiť, či prerušiť kontakty radšej alebo čo. Neskutočne som vytočená keďže pre mna je to veľká udalosť

clori
23. mar 2023

tetu ignoruj. a teš sa. blahoželám 🙂

monika259200
23. mar 2023

Ja by som jej vysvetlila, že mne nejde o to ako ten prsteň vyzerá ale o to aký má význam a čo pre mňa znamená. Aj keby mi dal na prst prsteň z alobalu vyrobený 🤣 ide o to, čo to pre mňa znamená. A nosíš ho na ruke ty nie ona. Normálne mňa strašne vytacaju takéto názory 🙂

viestta
23. mar 2023

Joj, este sa toho napocuvas ked ku svadbe dojde. Trenuj. Ludia su kadejaki, treba sa bud obrnit alebo branit.
A gratulujem

pukina
23. mar 2023

este ze si zrusila profil ta inteligentka, co merala lasku velkostou diamantu na svojom snubaku. ta by ti tu nalozila. :D tetku neries, pokial sa lubite, na tom, ci ti da prsten z kinderka alebo z alodiamonds nezalezi.

dianka555
23. mar 2023

O cene hostiny,šiat, kytice svadobnej a ostatných veci jej nehovor. Kašli na to. Veď to sú jeho peniaze, kúpil taký prsteň aký uznal za vhodné.

syslik81
23. mar 2023

iste to nemyslela zle a povedala len svoj nazor ..naco sa hned urazat? stacilo povedat ze tebe sa paci a vec vyriesene ... omg to uz tu fakt bude tema na kazdu prkotinu v zivote cloveka ..

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. mar 2023

@syslik81 no tak takto, pohľad už hovoril za všetko. Zrazu začala že sa s ním musí porozprávať že to čo mi kúpil takze myslela to tak ako aj povedala. Ja znesiem veľa ale toto už bolo moc.

@nekonecna_katastrofa Najhoršie je, že ona sa takto stará stále, komentuje to a toto by akokeby bola taká posledná kvapka pre mňa

btus
23. mar 2023

kašli na tetu. Priateľ ti kúpil tak, ako to cítil. Urobil to z lásky a to je hlavné. Ja tiež nemám diamantový. Ani z bieleho zlaty. Ani nevyzerá ako zásnubný. Ale bol z lásky 🙂 Kúpil taký, na aký má. Gratulujem.

petamich
23. mar 2023

necitila by som potrebu nikomu nic vysvetlovat a ani obhajovat - proste dakujem, mne sa paci a dokonale mi sedi, bodka! a urcite by som neprerusila kontakty len preto, ze teta je netaktna a nevie kedy sa usmiat a povedat "gratulujem"

svetlonos
24. mar 2023

Pozri si dospela a pra o nazoru a rozhodnutia mas aj ty. Stale jra starostku?
I keby so mnou uz v zivote neprehovorila, na svadbu by som ju nepozvala a osobne jej napisala preco. Ona vklada s oju frustraciu do teba, tak nech ide het. Aspom vyselekujes takychto negatyvnych frflosov zo s ojho zivota.
A blahozelam, budte stastni 😀

janetinka27
24. mar 2023

to zazijes este velakrat, este pockaj, ked budete organizovat svadbu, to sa este napocuvas.
moj svokor povedal na moj zasnubny prsten, ktory som si sama vybrala a bol podla mna najkrajsi, ze je malyyyyyy (citujem)
svagrina nazrela do krabicky a povedala: aj tak je maly.... a spokojna odisla.
no co na to clovek povie, nic
aj tak ho nenosim, nosim obrucku