Dievcata, poradte. Co by som mohla kupit malej neterke? Miluje frozen, zimu, sneh, snehove vlocky. Na vianoce dostala take peciatky a vsade otlaca tu snehovu vlocku. Bude mat coskoro narodeniny. Nedate mi inspiraciu na nejaky predmet, sladkost hocico detske kde moze byt snehova vlocka alebo zimny motiv?
Z frozen uz ma cele kralovstvo, hrnceky frozen asi 4 uz ma tak by som chcela nieco originalne. Dakujem 🙂))
Moja sestra vyrába mydielka- teraz robila aj modre vločky- malé aj veľké. Mojej 4 ročnej sa to veľmi páči, že sa môže umývať 😀 ak by si chcela foto napis mi, nechcem robiť reklamu 🙈
Bude mat 5 rokov. Je dost hrava, este velmi pri zositoch a knizkach neobsedi🙂
Lego frozen?je aj duplo aj mensie friends potrenuje motoriku.
Alebo barbie Elza spievajuca obycajna.minifigurky Frozen.knizku s touto temou aj zupany pyzamka papucky hocico najdes Elza je v kurze uz dlho
Teraz su vypredaje na vianocne osvetlenia urcite najdes aj snehove vlocky na bayerky v pepco Teddy Tesco moze si dat k postielke.
Inak ona je taka mala paradnica, je nejaka detska kozmetika pre 5 rocne deti? Frozen sadu uz ale ma. Neviem co ine by mohla mat. Som zufala lebo ona je jedinacik a vsetko ma od vymyslu sveta
Kludne podla mna aj oblecenie Frozen, su aj kostymy Elzy, to je uz mozno taky gyč 😀 ale moja dcerka bude mat tiez 5 rokov a ked to vidi oprane v sufliku, da si gatky, saty, tricko Frozen. Uz to ma zodrane 😀
Tak keď sa rada parádi, sponky s vločkami, sponiek nie je nikdy dosť, alebo čelenku https://www.megaknihy.sk/hracky/3100975-korunka...
alebo ešte ak nemá tak šperkovnicu Frozen, to sa vždy zíde ak už má veľa ozdôbok.
... este ma napadlo, ked pises, ze sa rada paradi a ma to byt vlockove ❄️, tak mozno by potesili aj rukavicky, capica, puli alebo hoci aj postelne obliecky s vlockou ❄️ ... Inak znami maju steniatko huskyho a vola sa Vlocka ❄️ (ma taky fliacik ako vlocka nad okom) - to len off topic ma teraz napadlo, nie ako tip na darcek 😉 ...
@zzzuzzzu tato ciapocka je krasna. Odkial je?
... pisu posledny kus 🙏:
https://www.sportisimo.sk/lewro/marela/253484/?...
💙
Cosiii.... ten zošit je totálna pecka!!!! Určite ho ber!
5r načase aby obsedela. Nič originalnejsie, vhodnejšie a lepšie nenájdeš.
@puupava15 skvela práca. Máš aj na iné témy, alebo len tuto?
Prepac, ale ciapociek rukaviciek ma už určite na zimu dosť. Moja ma necelé 3r a pri takom zošite obsedi aj 20minut.
K tomu zošitu frozen čokoláda a máš darček ako lusk.
Snezitko?
@simona20201309 cakala som aj takuto radu :D kazde dieta je ine, ja mam syna v rovnakom veku a je zase total iny ako neterka. Prosim nepoucaj ma, to co ma a vie tvoja dcera v danom veku neznamena ze tak maju vsetky deti. Zosit jej kupovat nebudem, lebo ju poznam.
Kazda princezna potrebuje korunu 🙂 https://www.nasaparty.sk/koruny-a-palicky/korun...
Toto bolo poučanie? Pýtala si sa, napísala som svoj názor, že podľa mňa by to bolo super. Tak radšej si nemala reagovať ako ma tu zdzubat za to, že som chcela poradiť.
@simona20201309 dakyjem za pochvalu. mam aj Krtko, labkova patrola, minnie mouse, masa a medved, poziarnik sám a nejaké vseobecne.
@simona20201309 ja si radu vazim ale teda si precitaj po sebe co si napisala.
V dm majú detskú voňavku frozen
Svetelnú reťaz s vločkami (moja má na posteli, kúpili sme cez Vianoce v jednote) alebo rukavicu pre dvoch s vločkou (zo Sashe) alebo knihu Snehová vločka od Benji Davies, alebo šablony na kreslenie vločiek.....