Slovenský darček pre Maďarov

8. sep 2024

Ahojte, s rodinou mojej sestry sa stretávame len pár krát do roka na oslavách. Sú to Maďari, vždy nám donesú niečo typické maďarské a my im zas slovenské, jedna sa o dvoch chlapov a 3 ženy. Tento rok mi už dochádzajú nápady, už sme im dali domáce, tatranský čaj, slovenské víno, medovinu, korbáčiky, bryndzu, parenicu, nákladaný hermelin, Kofolu tá im veľmi chutí, balík veci čo sa u nich nedajú kúpiť (korálky, kabelky, hašlerky atď). Čo by vám ešte také slovenské napadlo? Ďakujem za rady

valiant
8. sep 2024

Med, med z Bardejova ma ochrannu znamku.
Napoj Zingy, je aj alko aj nealko varianta.
Lyra cokolada.
Džemy.
Pozriet na Sashe.sk. mozno tuhe mydla, jesenny veniec na dvere a pod.

petamich
8. sep 2024

@valiant ma super napady a mozno pripadne este pre zeny nejaky jemny sperk o nejakej slovenskej sperkarky typu Petra Toth, Katarina Ziak ale to neviem, ci je cesta, ktorou chces ist ;)

minesasubu
8. sep 2024

na jedlo knedlu 🙂 naši kamoši madari ju upne zbožnujú

madeincssr
8. sep 2024

Pre panov nejaku peknu kolekciu slovenskych remeselnych piv zo slovenskych minipivovarov (ak nemate v okoli dobru pivoteku, tak na webe najdes). Nestville Whisky z Hniezdneho, maju aj s prichutou. Biela a cervena Vinea (aj ked oni maju Márku). Zilinska treska, prave ceske sladkokysle uhorky (tusim uz len Efko su naozaj z CZ), Marlenka (resp. tie gulicky z nej), olomoucke tvaruzky (ak su "drsnaci").

1ryba
8. sep 2024

Repák.

lubossi
8. sep 2024

Naše kultúry sú si bližšie než si vieme pripustiť. Dones magnetku :D

rorino
8. sep 2024

Skalická trdelník má tiež ochrannú známku,ak sa nemýlim....

autor
9. sep 2024

Ďakujem pekne za reakcie, určite ste mi pomohli, dávame si po väčšine také jedle darčeky takže určite ste ma inšpirovali.

tetapetra
10. sep 2024

Skús vlčie sirupy majú nielen sirupy, ale aj sirupy do kávy, nealko aperitivy