Babenky, prosím Vás, ktoré meno sa Vám páči z týchto najviac?SIMON, SIMEON, MATIAS 😉
tak z tychto veru ani jedno ☹
Simon 🙂
Aj ja budem mať čoskoro chlapčeka a bude sa volať Kristián 🙂
Matias
Simon jednoznacne
Mathias je peknučké,my plánujeme druhé a keď by sa podarilo a bol by to znova chlapček,tak aj toto meno je u nás jedna z možností 🙂
mne sa pači Šimonko 🙂 aj ja ked budem mat tak rozmyslam nad šimonkom
Matias
Matias ale ked chces take netradicne tu ti ich napisem par mozno sa ti zapaci aj ine : Leon, Elias, Noel, Theo, Cristiano, Manuel, Fabian, Konstantin z nasho kalendaera sa mne osobne velmi paci napr aj Bruno, Daniel
Nie je tato otazka vhodnejsia skor pre otca dietata? Ja osobne by som to riesila s partnerom a nie s modrym konikom. Ale inak vsetky tri mena su pekne a netradicne. Skus si ich nahlas hovorit s priezviskom, ze ci sa spolu hodia 🙂
Matias, ale mne sa viac páči verzia Matyáš alebo Matiáš. Videla som s oboma i🙂
pokiaľ neviem priezvisko,tak neviem posúdiť 😉
simeon pekne vizera ale ako sa vyslovy?ono velmi zalezi na priezvysku,musi sa to meno k nemu hodit....strasne sa mi pacia netradicne mena,mi budeme mat nathana
matias
Simon 🙂
mathias 😎
Mathias
Matias 🙂
Simon
Mathias, Matyas, aby necitali Matias = Maťjas
Predsa nerozhodnu cudzie zeny o tom , ake meno bude mat tvoj syn..ci?
Simon,jednoznacne
Simon a Matias
Matias
ahoj prave sa mi presne pred tyzdnom narodil syn a vola sa Simeon....som velmi stastna ze sa takto vola, v mojom pripade aj priezvisko zacina na zaciatocne Si...cize to krasne pasuje....Meno Simeon znamena nacuvajuci pocuvajuci a fakt to tak je....den pred porodom som mu zasepkala ...uz by si mohol pomaly aj von z bruska.... hned na dalsi den som ho porodila🙂 tie ostatne mena su skor nemecke,zijem tu a mne az tak neimponuju....vela stastia a pocuvaj brusko ono ti pove ktore meno je to prave...
🙂
Ja poznám jedného Simeonka a je to pekné nezvyčajné meno 🙂
Ja som mala spolužiaka Simeona a všetky baby na neho leteli kvôli menu 😀
ja pravdaže nie 😉 ale meno je to naozaj pekné 😵
Simon...aj mne sa velmi pacilo toto meno,ale vyhral Alex😉😉😉
My máme synovca Simonka a je to krásne meno 😎
SIMONE - môj 5-tyzdnovy syncek sa tak volá🙂
Matias