Silvestrovská zábava

29. dec 2022

Na Silvestra budem doma u rodicov na dedine po dlhom case (byvam teraz v meste v inom kraji). Dohodla som sa s kamarátkou že pojdeme pozerat ohňostroj do centra, kde bude von aj nejaky dj a bude “veselica” - už len ten názov brrrr 😅 ja som súhlasila že pojdeme teda sledovat ten ohňostroj no ona vravi že by chcela ostat aj na tej zábave. Ja už ale teraz viem, ze mi tam bude dosť trapne. Som introvert a hanblivá. Nie som moc spoločenská a keď Ano, len pri ľuďoch ktorí sú mi blízky. Keď si predstavím, že väčšina ľudí ma tam bude poznať neviem ako sa tam budem zabávať. Budem sa hanbiť, stale obzerať či nahodou nie je na blízku niekto kto ma pozna… a nehovoriac o tom že tancovať za triezva to je pre mna čisté utrpenie :D vlastne aj keď mam vypite ale vtedy sa viem aspoň trosku uvoľniť. Naozaj sa bojim že to cele bude jeden velky trapas a neviem ako sa tomu vyhnúť. Nechcem kamoske skazit vecer ale ja fakt urcite nebudem mat naladu na tu zábavu

vilma7
29. dec 2022

Tak si nalej na odvahu ešte skôr, ako tam pôjdeš 🙂

autor
29. dec 2022

@vilma7 lenze nechcem byt opitá keďže tam mozem stretnut aj ľudí z rodiny a tak. A pár poharikov ma nejak nespasi

lindous
29. dec 2022

Určite tam bude mať kamoška aj iných kamarátov, keďže takto zvykne každý každého poznať, čiže nevidím žiadny problém v tom, že keď sa nebudeš cítiť dobre, môžeš odísť 😊

jackiem__
29. dec 2022

daj si zopár pohárikov na uvoľnenie, uvidíš pomôže ti to a nebudeš napätá 🙂

s_o_n_i_k_e
29. dec 2022

ja som introvert, daj si zopár pohárikov a dobre bude 🙂 isto bude dobre a nebudeš ľutovať, viem, že pre nás introvertov, je to vyjsť z komfortnej zóny.

autor
29. dec 2022

@s_o_n_i_k_e len keď najhorsie je to že sa hanbim tancovať :D neviem sa hýbať mam pocit že som totalne drevo a pride mi to úplne trapne… a tiež neviem tancovať len tak na hocijakú hudbu.. a v klube sa ako tak stratím medzi ľuďmi ale tu to bude vonku na námestí

s_o_n_i_k_e
29. dec 2022

ja ak na parket tak vždy až keď dám panáčka, triezveho by ma tam nikto nedostal 🙂

januska12323
29. dec 2022

Nemusíš tam nijaké tanečné kreácie predvádzať, stačí sa troška hýbať do rytmu hudby a popíjať /kecať s kamarátmi. Ak ťa to nebude baviť oznámiš kamoške a pôjdeš domov. Vyriešené

zujuku
29. dec 2022

Kedy, keď nie teraz… časom už príde rodina, vážnejšie povinnosti a už nebude toľko času na zábavu. Ja som introvert na jednej strane tiež, ale na druhej strane si myslím, že treba prežiť naplno čas, ktorý mame, pretože naspäť ho už nevrátiš. Pokiaľ pôjdeš, môžeš stretnúť nových ľudí a zabaviť sa. Budeš mať spomienky, ktoré si nevytvoríš bez socializácie. Určite by som to aspoň vyskúšala, keď sa nebudeš cítiť komfortne, pôjdeš domov, nič sa nedeje. Ale za pokus nič nedáš!🙂