Dobrý večer ,prosím poraďte priateľ chce aby sme na Silvestra boli s jeho rodičmi,ale ja sa s nimi nemám o čom baviť ,ako mu to vysvetliť že nemám záujem byť s nimi na Silvestra ?
Tak ako si to napisala tu, tak mu to povedz.
Však mu to normálne povedz
Mne by to nevadilo ale ja Silvester z duse nenavidim takze mi je jedno kde som a najlepsie v posteli. Keby mi to fakt vadi, poviem mu nejdem ,iny den prideme na navstevu
No ak chceš aby raz naozaj boli tvoji svokrovci, tak by bolo asi fajn s nimi udržiavať vzťahy... Ak ta chcú spoznať a správajú sa k tebe pekne, nevidím dôvod prečo sa vyhýbať tejto návšteve.. Ved tam budete všetci spolu s partnerom..
Janci pocuj, ja sa velmi rada s tvojimi rodicmi stretnem, aj s nimi budem travit cas, mohli by sme prosim inokedy ako na Silvestra? Na Silvestra chcem byt s tebou sama/ist s partiou/ist do mesta/ist na chatu.....dopln vhodne 🤷♀️
Čudný priateľ ako keby ste už manželia a sú spoločenský, zábavný ok
Ale za mňa nie...
Že dvaja mladí ľudia nemajú čo tráviť Silvester s rodičmi? 🤷 Nemáte kamarátov? Naplánujte výlet, akciu.
Toto tu uz nebolo?
@zic presne tiež sa mi zdá že toto tu už bolo asi si to stále nevysvetlili
Nie ste manzelia, takze to nie su tvoji svokrovci.Su to priatelovi rodicia. Nepises, ako ste spolu dlho, ale ak ste mladi, tak neviem, preco by ste mali trcat doma a pripadne mat este aj navstevu alebo na nu ist. Ked s nimi cas travit nechces, tak to jasne priatelovi povedz.
@michaela329 ja napríklad trávim silvester najradšej v kľude doma, hentie hlucne zábavy ma nebavia. Silvester je deň ako každý iný pre mňa a áno tiež patrím do skupiny mladí ľudia 😅
@nelka93 ale je to Tvoje rozhodnutie. Ja s rodičmi nesilvestrujem od svojich 16. Mám svoj okruh priateľov, tiež sme zvyknutí vtedy cestovať.
Teda to sú témy keď nechceš tak nechoď povedz priateľovi že nie
Napodobne ale uz to treba nejako preglgnut ja si robim zabavu podla seba pustim si hudbu a nepotrebujem sa ani vypravat
Ved mas moznost spoznat sa s nimi. Treba si zahrat nejake konverzacne hry a budete mat o com rozpravat.